Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Geboortelijst - Little Moustache

Na een lange tijd stilte ben ik terug in de pen gekropen om mijn blog wat up te daten. Ik kan mijn lange afwezigheid gelukkig verantwoorden met de komst van een tweede zoontje in ons gezin. Velen onder jullie zullen het beamen dat twee kleine 'monstertjes' (want zo noem ik ze graag) het niet bepaald gemakkelijk maken om nog een rustig momentje achter de pc te vinden. Nu mijn oudste enkele uurtjes in de buitenschoolse opvang zit en mijn jongste gehypnotiseerd naar zijn mobiel ligt te kijken, profiteer ik er even van om een nieuw onderwerp aan te snijden: de geboortelijst. Naast mijn baksels ga ik hier ook af en toe wat babytalk neergooien... het maakt nu eenmaal een gigantisch deel van mijn tijdsbesteding uit 🙂.

Bij de eerste had ik een geboortelijst bij Dreambaby en hier altijd zeer tevreden over geweest. De lijst is online aanpasbaar ten alle tijde en je kan de cadeautjes zowel bij Dreambaby zelf als in een Collect&Go punt gaan ophalen. Aangezien mijn vriend geen zin had om een ellenlange rondleiding in de winkel te doorstaan was het een must dat we alles zelf online makkelijk konden aanpassen. Ik ben hier dan ook heel wat uurtje mee bezig geweest. Bij een tweede bekijk je de situatie al wat nuchterder en neen bepaalde zaken zijn mooi maar eigenlijk niet echt praktisch. Hoe schattig het ook mag zijn... die draagmand voor de buggy, die randbekleding met hemel voor het parkje of die talrijke doudou's zijn echt een nutteloze aankoop. Ik had dus heel wat minder spulletjes nodig dan bij mijn eerste zoontje en begon op zoek te gaan naar alternatieve winkels. Zo ben ik terechtgekomen bij Little Moustache, een webshop met unieke merken en spulletjes zoals House of Jamie, Elodie Details, A Little Lovely Company...

De prijs ligt hier misschien wat hoger maar hun collectie is prachtig en kwalitatief. Hiernaast hebben ze ook een veelzijdig assortiment zoals verzorgingsproducten, speelgoed, wandelwagens, kleding... Het is natuurlijk zo uitgebreid als het assortiment bij Dreambaby waardoor ik besloot om ook nog een tweede lijstje bij Dreambaby aan te leggen. Dit voornamelijk voor wat praktische zaken zoals de Difrax flessen.

Mijn zorg bij Little Moustache was het feit dat ik niet zomaar de winkel kon binnenspringen om wat spullen op te halen aangezien ze alles moesten leveren. Hierdoor was de combinatie met Dreambaby ideaal. Zaken die ik snel nodig had kon ik daar gaan ophalen en de wat grotere mooie stukken zocht ik uit bij Little Moustache. Ze laten de schenker de keuze om de producten aan huis te lateren leveren of bij de ouders zelf. Eens een aantal stuks gekocht werden stuurden de mensen van Little Moustache een pakketje aan huis dus soms moet je even wat geduld uit oefenen maar al bij al leveren ze heel vlot.

Heel leuk was het feit dat de spullen effectief als een cadeau werden verpakt met naamkaartje van de schenker. Dat maakt het zoveel persoonlijker en toont echt dat ze klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen.

Naar overzicht blog

Plaats een reactie