Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Goodiebox unboxing april 2021

De Goodiebox voor mei is onderweg dus het is weer tijd voor een terugblik op de april editie. The 'Upside Down' box draait onze dagelijkse sleur even helemaal om. Goodiebox wil haar leden aanmoedigen om op een nieuwe manier naar jezelf te kijken en die vertrouwde comfortzone te doorbreken. 

Dit was voor mij de eerste box met hogere waarde en aankoopprijs dus de verwachtingen waren hooggespannen.

3-1 Glycolic Acid Molecular Boost Eye Serum van able skincare

Een hele mondvol maar laat het ons houden op oogserum. Het serum heeft een soort gelachtige structuur wat zeer verfrissend aanvoelt op de huid. Je brengt het product in tappende bewegingen in op de huid onder de ogen en voilà weg met de wallen en donkere kringen. Ik heb tot nu toe nog niemand horen zeggen dat ik zeer vermoeid uitzag dus we gaan ervan uit dat het product zijn werk doet 😂. Ik schrok wel wat van de hoge aankoopprijs dus niet onmiddellijk een product wat ik zelf zou aanschaffen nadien. 

Full Size van 15 ml met een winkelwaarde van €85.

Glow Highlighter Stick van MCo Beauty

Ondertussen zit deze highlighter al opgeborgen in mijn dagelijkse make-up tas. Ik ben verzot op de mooi goudkleurige en warme tint. Het geeft mijn gezicht een mooie zomerse gloed en is makkelijk mee te nemen. De  verpakking oogt wat aan de goedkope kant maar het product op zich is heerlijk. Wees wel zuinig in het aanbrengen want hij is heel gepigmenteerd. 

Deze full size stick heeft een winkelwaarde van €24.

Wing Woman Liquid Eyeliner

Zo'n item waarvan ik hoop dat ze ooit eens eentje op de markt brengen waarbij ik zonder enige moeite de perfecte wing aanbreng. Ik vrees dat ik vooral mijn techniek zal moeten bijschaven 😅. Ik vind het best een prettige eyeliner maar een perfecte wing levert hij mij helaas niet op. Wat wel heel leuk is aan dit product dat is het feit dat de eyeliner arganolie bevat. Hierdoor worden de oogleden gehydrateerd. Een mooie bonus dus!

Deze full size heeft een winkelwaarde van €15.

Hyaluronic Acid concentrate serum van Huygens

Mijn favorietje van deze box was toch wel dit heerlijke serum. Hyaluronzuur horen we wel vaker opduiken. Het is namelijk een molecuul dat je cellen van nature aanmaken om het vochtgehalte van de huid op peil te houden. Daarnaast heeft het ook een positief effect op de werking van collageen, wat de elasticiteit van de huid gaat bevorderen. Naarmate we ouder worden maken we minder Hyaluron aan waardoor de huid sneller gaat verouderen. 

De glazen flacon geeft het product een luxe uitstraling. Het is daarnaast ook zeer handig in gebruik door de pipet. Met 2 à 3 druppels heb je al voldoende om het volledige gezicht in te masseren. Dit serum breng je aan voor je de dagcrème aanbrengt. 
Het product is volledig vegan en biologisch en ruikt ook heerlijk naar komkommer.

De flacon in de box is 15 ml. Een full size van 30 ml kost €36 dus winkelwaarde hier is €18.

I'm Avocado Mask Sheet van Tonymoly

Alhoewel nagenoeg iedereen laaiend enthousiast was over dit gezichtsmasker, vond ik er helemaal niets aan. 
Hij bleef niet mooi op mijn huid zitten en kwam aan alle kanten los. Het ligt misschien aan het feit dat ik tussendoor nog wat huishoudelijk werk aan het doen was, maar dat doe ik ook met andere gezichtsmaskers en die blijven wel mooi zitten. 
Het masker voelt lekker fris aan maar verder heb ik er niet veel van gemerkt dus voor mij was deze iets minder.

Verpakking met 1 sheet mask met een winkelwaarde van €5.90.

The Perfect Hair Oil van Beaver

Haarproducten zijn voor mij altijd een dubbeltje op zijn kant. Na mijn zwangerschappen ben ik mijn haar bij bosjes beginnen verliezen en dat is helaas niet meer gestopt. Alhoewel ik nog steeds een mooie bos haar heb is die al heel fel verminderd. Ik ben dus heel strikt als het op haarproducten aankomt. Ik ga bijvoorbeeld aan de slag met siliconenvrije shampoos en probeer mijn haren niet te snel na elkaar te wassen.

Dit haarserum bevat als één van de voornaamste ingrediënten silicone waardoor ik wat minder enthousiast ben om het te gaan gebruiken. 
Daarnaast zit er ook een mix van arganolie en fruitoliën in wat een heel fijne geur en mooie glans geeft. 

Een full size van 55 ml heeft een winkelwaarde van €24.90 en deze sample van 30 ml heeft een waarde van ongeveer €14.

Hand Cream with Cocoa Butter and Vitamin E van Ivy Aïa

Deze handcrème is een oude bekende voor mij want die zat al in mijn adventsbox van december. Ze zit standaard in mijn handtas en is een prima handcrème. Ze trekt snel in de huid, voelt fris aan en ruikt neutraal. 

Een full size van 30 ml komt neer op €5.20.

Ik was best wel aangenaam verrast door deze box. Er zaten deze keer maar liefst zeven producten in de box en daartussen toch een aantal toppers. Het oogserum, de highlighter stick, de eyeliner en het serum gebruik ik heel frequent. Als je de waarde van deze box bijeen gaat tellen kom je uit op €167 dus zeker en vast de moeite waarde vind ik persoonlijk. 

Kortingscode

Zelf ook nieuwsgierig geworden naar Goodiebox? Met Goodiebox krijg je maandelijks een assortiment aan beautyproducten bij jou in de bus. De prijs van de box is €24.95 maar de waarde van de box ligt zoveel hoger. Het is een leuke manier om nieuwe en kwalitatieve producten te leren kennen.

Met mijn link geniet je bovendien van €10 korting op jouw eerste box!

Naar overzicht blog

Plaats een reactie