Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Goodiebox unboxing februari 2021

De Goodiebox voor maart is onderweg dus het is tijd om de februari editie te reviewen. The 'pop the confetti' box was gevuld met producten afkomstig van powervrouwen en vrouwelijke founders. 

Goodiebox gaf ook aan dat hun boxen omhoog gaan in prijs. Een maandelijkse Goodiebox zal voortaan €24.95 kosten ipv €19.95. Daartegenover verhogen ze wel de waarde in hun boxen van €65 naar €80. Er is wel wat kritiek gekomen op de prijsverhoging dus ik ben benieuwd of Goodiebox de belofte zal kunnen waarmaken. Ik vrees er ook wel voor dat veel leden een pak kritischer gaan worden nu de prijs een stuk hoger ligt. 

Goodiebox heeft mij op vlak van waarde voor de prijs nog nooit echt teleurgesteld. Dus zeer benieuwd naar de nieuwe box!

Peel Off Mask van Jorgobé

Dit masker reinigt de poriën en voorkomt mee-eters. Voorkomen is beter dan genezen en dat mocht ik vorige week aan den lijve ondervinden bij de schoonheidsspecialiste. Ze weghalen is absoluut geen pretje dus dit masker was welgekomen. 

Schrik niet bij het aanbrengen want dit masker is volledig zwart. Je brengt het aan op de T-zone dus voorhoofd, neus en kin en laat het zo'n 25 tot 30 minuten intrekken. Je moet wel een heel dikke en egale laag aanbrengen anders krijg je het er niet mooi afgetrokken. Ik laat het ook wat langer zitten dan de aangegeven 30 minuten zodat het volledig droog is. Het afnemen kan wat pijnlijk zijn omdat je ook wat gezichtshaartjes meekrijgt. 

Het masker is een full size van 100 ml en heeft een waarde van €26.90.

Repair Shampoo van Ecooking

Deze shampoo helpt droog haar te herstellen en te hydrateren. Ik ben sowieso wel fan van de producten van Ecooking dus was zeer benieuwd naar deze shampoo. 
De shampoo geeft een zeer subtiele maar aangename bloemengeur af. In combinatie met mijn conditioner met bananengeur verdwijnt de geur wel zeer snel naar de achtergrond. 

Na gebruik voelen mijn haren wel merkelijk zachter aan dus op dat vlak is het zeker een toppertje. De prijs vind ik persoonlijk wel wat aan de hoge kant voor een shampoo. De full size van 250 ml komt neer op €23.

Solid Face Cleanser van Respire

Hoe langer hoe meer zie je overal zeep bars en shampoo bars opduiken. Ze zijn ecologisch verantwoord want dragen bij aan het vermijden van verpakkingen. Deze sample kwam in een doosje dat ook 100% recycleerbaar is.

Het is een milde gezichtsreiniger met biologische lijnzaadolie en biologische zonnebloemolie. Het is dus zeer geschikt voor gevoelige huidjes. Ik vind het zeer lekker ruiken en na gebruik bewaar ik het zeepje in een zeepbakje. 
Een full size van 50 gr kost €8.90.

The Multitasker Brush 113 van Niré Beauty

Twee kwastjes in één! Ik ben ook altijd zeer tevreden met penselen want die komen altijd goed van pas. Niré Beauty heeft ook altijd heel professionele penselen op dat vlak. 

De tweezijdige brush kan je gebruiken voor het aanbrengen en blenden van oogschaduw maar je kan er ook concealer mee aanbrengen. De precieze kwast kan je gebruiken om concealer te deppen en met de zachte kwast kan je die in de huid blenden. 

Wederzijds een heel zachte en luxueuze kwast! Winkelwaarde van deze tweezijdige brush is €20.

Décolleté Mask van Miqura

We zijn alweer bij het laatste product van de box. Ondertussen heb ik al voor elk deel van mijn lichaam (ja ook mijn achterwerk) een masker getest. Deze keer zit er een masker bij om ons décolleté of het gebied boven de borsten te verzorgen. Dit gebied is nogal vaak vergeten in onze beauty routine, terwijl dit stuk vaak het eerst veroudert. 

Na gebruik voelt mijn huid heel zacht en glad aan dus het geeft wel een boost gegeven aan dit soms vergeten gebied. Of ik het op regelmatige basis zou gebruiken...hmmm ik vrees het. De prijs voor 1 masker komt neer op €8. Ik investeer dan liever in een goede crème die ik regelmatig opbreng. 

Conclusie

Deze editie had terug een aantal leuke items dus ik ben er al bij al wel tevreden mee. De totale waarde van de box komt neer op €77.90 zonder de sample van Respire. 
Alle producten kan ik zelf gebruiken of heb ik reeds gebruikt dus deze keer kon ik niemand gelukkig maken 😀.

Kortingscode

Zelf ook nieuwsgierig geworden naar Goodiebox? Met Goodiebox krijg je maandelijks een assortiment aan beautyproducten bij jou in de bus. De prijs van de box is €24.95 maar de waarde van de box ligt zoveel hoger. Het is een leuke manier om nieuwe en kwalitatieve producten te leren kennen.

Met mijn link geniet je bovendien van €10 korting op jouw eerste box!

Naar overzicht blog

Plaats een reactie