Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Goodiebox unboxing maart 2021

De Goodiebox voor april mocht ik al in de bus ontvangen dus het is weer tijd voor een terugblik op de maart editie. The 'Putting Myself First' box was, zoals de naam uiteraard prijsgeeft, gericht op onszelf en een ode aan selfcare. 

Zoals verwacht waren de vele leden kritischer wat betreft de inhoud van deze box. Met hun recente prijsstijging moest Goodiebox immers ook wel een hogere kwaliteit bieden. 

Helaas was deze box bij mij ook een afknapper. Ik toon even wat er allemaal in de box terug te vinden was. 

Hand Sanitizer van moshi moshi mind

Ik moet toegeven dat ik instant ongelukkig ga worden als ik zaken tegenkom die gelinkt worden aan gans de corona shizzle. Deze is er jammer genoeg eentje van. Confronterend dat een alcoholgel deel moet uitmaken van onze dagelijkse routine. Deze desinfecterende gel is in combinatie met een verzorgende handcrème waardoor het de handen gaat verzorgen i.p.v. uitdrogen.

Ik heb de tube in mijn handtas want ik vind het wel aangenamer gebruiken dan die handgels in de winkel maar echt lekker ruiken doet het product helaas niet. Ik zie het dus als een noodzakelijk kwaad en niet als een lekker leuk verzorgmomentje voor mezelf ðŸ˜Š.

De Hand Sanitizer is een full size van 40 ml en heeft een waarde van €11.

Hand Sanitizer van moshi moshi mind met 70% alcohol

Lip Balm van Marie-Stella-Maris

Deze 100% natuurlijke en voedende lippenbalsem helpt de lippen te hydrateren en te herstellen na de koude winterdagen. Enkele van de ingrediënten zijn shea butter, amandelolie en jojoba olie. 

De lip balm werkt zeer doeltreffend maar de subtiele toets van eucalyptus en menthol zijn persoonlijk iets minder mijn ding. Wat wel leuk is, is dat het merk een gedeelte van de opbrengt schenkt aan schoon drinkwater projecten. En van die ecologische gedachte kan ik wel blij worden. 

Deze full size tube kost €12.

Lip balm van Marie-Stella-Maris

VIP 7 Second Luxury All Day Mask van Starskin

Dit luxe gezichtsmasker combineert een 7-stappen verzorgingsroutine in een gebruiksvriendelijk masker. Eerst masseer/exfolieer je de huid zachtjes met de bolletjeskant in ronddraaiende bewegingen en daarna draai je het om en dep je het resterende serum in. Ideaal om aan te brengen net voor de make-up of als nachtmasker. 

Het product is zeer gebruiksvriendelijk en vraagt echt maar een minimale tijd. Mijn huid voelde nadien heerlijk gehydrateerd aan dus ik ben best enthousiast. Helaas zat in de box maar 1 zakje dus het was een soort teaser. 

Een full size product bevat 18 pakjes met een waarde van €32.50. 

VIP 7 Second Luxury All Day Mask van Starskin

Makeup Bag van Rabens Saloner

De grootste miskleun van de box was in mijn ogen, en in die van veel leden, toch wel het make up tasje van Rabens Saloner. 
Het tasje is gemaakt van 100% gerecycleerd polyester dus de gedachte erachter is zeer mooi maar jammer genoeg is het tasje echt zo lelijk. Het ziet er ook gewoon zo goedkoop uit dat de waarde van €30 mij echt niet correct lijkt. 

Ook heel jammer dat dit item natuurlijk een grote hap uit het budget van de box neemt. Eentje om snel te vergeten dus! 

Gerecycleerde makeup Bag van Rabens Saloner

Face Mist van Essence

Een hydraterende en fruitige face mist met natuurlijk watermeloen extract. Verfrist de huid en werkt ook als setting spray om de make-up op zijn plaats te houden. 

Ik word er persoonlijk niet warm of koud van. Dit zijn zo van die items die zeer snel ergens blijven liggen en nooit meer te boven komen. Het lijkt me wel leuk om, tijdens die warme zomerdagen, deze in mijn handtas te bewaren maar momenteel heb ik er niet zoveel baat bij. Ik weet ook niet of het product de make-up wel degelijk langer zal houden net zoals bij de setting spray van MAC bijvoorbeeld. 

Deze full size van 50 ml heeft een waarde van €2.99.

Face Mist van Essence

Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream van Figs & Rouge

Voor mij persoonlijk het beste product uit deze box. Deze crème matteert de huid (ideaal voor die vette T-zone) en geeft die een egale look. Het product minimaliseert de poriën en fijne lijntjes en is dus de perfecte primer voor onder de make-up. 

Ik vind deze primer heerlijk want bij het aanbrengen voelt de crème luchtig aan waardoor het zeer snel uitsmeert. Mijn huid ziet er egaler uit en geeft me een subtiele glow. 

Dit full size product van 30 ml heeft een waarde  van €40.

Hydra Matte Pore Correct Velvet Cream van Figs & Rouge

Conclusie

Deze editie kon mij helaas wat minder bekoren mede door het make-up tasje. De totale waarde van de box komt neer op €67.79 zonder het make-up tasje van €30. 
In mijn ogen haalden ze de waarde van €80 hier dus niet uit deze keer. Zeker nu er wat kritiek was met de prijsstijging was deze box een tegenvaller. Als trouw lid kon ik gelukkig deze box nog aan de oude prijs ontvangen dus betaalde ik €19.95. De primer van Figs & Rouge maken de aankoop gelukkig wel goed. 

Ik kan jullie al verklappen dat de box van april gelukkig wel de verwachtingen kon inlossen!

Kortingscode

Zelf ook nieuwsgierig geworden naar Goodiebox? Met Goodiebox krijg je maandelijks een assortiment aan beautyproducten bij jou in de bus. De prijs van de box is €24.95 maar de waarde van de box ligt zoveel hoger. Het is een leuke manier om nieuwe en kwalitatieve producten te leren kennen.

Met mijn link geniet je bovendien van €10 korting op jouw eerste box!

Naar overzicht blog

Plaats een reactie