Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Goodiebox unboxing mei 2020

The Boost Box

Goodiebox werkt telkens met een thema en dat is deze maand The Boost Box
De box op zich is terug een pareltje. De frisse lentekleuren met de klaprozen op de lade zullen mooi passen in mijn ondertussen gigantische collectie. De mooiste boxen houd ik bij om mijn make-up collectie in te organiseren en ik heb er ook al wat gehouden voor de kinderen zodat ze hierin potloden en stiften en dergelijke kunnen bewaren.

 Inhoud

In de box zitten deze maand 6 producten verstopt met een totale waarde van €94,50. Erg mooi als je weet dat de box €19,95 inclusief verzending kost.

Shea Butter Lippenbalm van Pixi - fullsize - €10,50

Deze lippenbalsem verrijkt met sheaboter en vitamine E beschermen en voeden de lippen. Het leukste aspect is echter dat de lippenbalsem ook een mooie en neutrale kleur geeft aan de lippen. Deze lippenbalsem is dan ook mijn nieuwe favoriet!

Bellapierre Cosmetics minerale blush - fullsize - €19

Ik heb deze blush al een aantal maal getest maar moet er nog even aan wennen. Ik ben persoonlijk meer fan van compacte blushes omdat die iets makkelijker aanbrengen. De blush heeft echter wel een zeer mooie natuurlijke kleur en is daarenboven geschikt voor elk huidtype wat ook wel interessant kan zijn mocht je een gevoelige huid hebben. 

Blush brush van Niré - fullsize - €16

 Een kwast waar ik super blij mee ben! Momenteel gebruikte ik mijn kwast om te contouren ook als blush brush wat niet altijd ideaal was. Deze kwast oogt zeer luxueus door de combinatie van wit met rosé goud. De haren zijn stevig maar zacht en bovendien is deze een limited edition. 

Leave-Me-On Spring masker van Mudmasky - fullsize - €39

In eerste instantie dacht ik "ai neen terug een masker " maar ondertussen ben ik echt fan van dit masker. Het voordeel is dat je het masker kan aanbrengen voor je make-up routine en niet hoeft af te halen. De crème voelt eerst wat dik aan maar smeert zeer makkelijk open en geeft onmiddelijk hydratatie aan de huid.

Bodyscrub van Huygens - tester van 100ml - €25 voor 250 ml

"Zalig een bodyscrub" was mijn eerste reactie. Nu de zomer in aantocht is kan mijn lichaam wel een goeie scrub gebruiken dus zeker een welkom product. Bij het openen schrok ik echter van de sterke geur. Verwacht geen neutrale zacht geur maar een vrij sterke zoete geur met frisse ondertonen. Eerst ruik ik amandelkoekjes en daarna een vleugje munt.  Het is even wennen maar de scrub geeft wel onmiddelijk een verfrissend gevoel dus ideaal voor de warmere dagen. Hij werkt ook bijzonder goed want na het aanbrengen voelt mijn huid heel zacht aan. De scrub heeft een gelachtige structuur met heel veel fijne scrubkorrels waardoor die niet te ruw werkt op de huid. 

Tot slot zat er nog een leuke satijnen roze scrunchie in de box wat een leuke extra was van Goodiebox. 

Ervaring en kortingscode

Dit is voor mij toch wel één van de mooiste boxen die ik heb ontvangen. Er zit altijd wel ergens een product in die me minder aanspreekt maar deze selectie aan producten wist mij één voor één te bekoren. Ook vind ik de waarde van de box heel mooi in vergelijkig met de aankoopprijs. 

Geniet van korting op uw eerste box via mijn link: https://www.mygoodiebox.be/xianabossaert!

Naar overzicht blog

3 reacties

Laura

Wat een mooie verpakking. Super gaaf!

girls-things

Een goed gevulde box met hele mooie producten. Die blus ziet er super goed uit!

Anke (Fanke.nl)

Fijn dat je tevreden bent over deze box! (:

Plaats een reactie