Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Goodiebox unboxing mei 2021

De Goodiebox voor juni ligt op mij te wachten in het postkantoor dus het is weer tijd voor een terugblik op de mei editie. The 'First hint of summer' box gaat ons voorbereiden op één van mijn meest favoriete periodes van het jaar namelijk de zomer.
De warme lucht, de warme zon, de velden vol bloemen en de geur van vakantie, wie zegt hier nu neen tegen? Ok de warme lucht, dan toch liefst onder de 30 graden als we wat kieskeurig mogen zijn 😉.

The Ritual of Namaste 3-in-1 Micellar Water van Rituals

Producten van Rituals maken me altijd gelukkig en een Micellar Water des te meer. Ik wissel zeer graag af als ik mijn gezicht reinig. Enerzijds heb ik een goede scrub voor een grondige reiniging en als het iets sneller moet gaan is een Micellar Water zo'n dankbaar product.

Het enige wat je moet doen is het product aanbrengen op een wattenschijfje en je gezicht ermee reinigen. De olieachtige structuur neemt mooi alle vuilresten op van het gezicht, ogen en lippen. Dit product van Rituals bevat natuurlijke ingrediënten en is dus heel zacht voor de huid. 

Winkelwaarde van €4.90 voor een flacon van 50 ml  (sample)

The Ritual of Namaste 3-in-1 Micellar Water van Rituals

Mind Pumice Stone van moshi moshi mind

Laatst toch al heel wat bijzonderheden van moshi moshi mind in de vorige boxen. Ik ben persoonlijk niet zo'n fan van al die stenen of massagerollers voor het gezicht. Deze puimsteen vind ik echter wel top. Mijn voeten durf ik nogal graag vergeten, zeker gedurende de winterperiode waarbij ze veilig weggestopt zitten in mijn sokken en laarzen. Er is dus werk aan de winkel!

De puimsteen zit in een leuk tasje en bestaat voor 100% uit lavasteen. Je kan ze gebruiken in combinatie met een voetscrub of voetpeeling zoals de Instant Foot Peeling van Foot Lab Co die ook in de box terug te vinden was.
Na gebruik kan je de puimsteen afspoelen en mooi laten uitdrogen. 

Winkelwaarde voor deze full size is €11

Puimsteen van moshi moshi mind

Instant Foot Peeling van Foot Lab Co

Zoals hierboven reeds aangegeven kan je deze Foot Peeling gebruiken in combinatie met de puimsteen. Je hebt een handig sprayflacon waardoor je het product rechtstreeks op je voeten en hielen kan aanbrengen. Na 1 minuut inwerken kan je met de puimsteen de  dode huidcellen verwijderen. 

Winkelwaarde van €13.90 voor 30ml (sample)

Instant Foot Peeling van Foot Lab Co

Hand Scrub Elderflower & Raspberry van Human+Kind

Ik had eerst wat schrik voor dit product. Ik gebruik graag een scrub voor de ruwere delen van mijn huid zoals voeten en om mijn gezicht grondig te zuiveren. Mijn handen zijn vaak droog en gevoelig dus had wat schrik om hier met een scrub op te gaan zitten.

Gelukkig was het resultaat heel positief. De scrub ruikt zeer lekker en fruitig maar maakt mijn handen ook super zacht na gebruik. 

Winkelwaarde voor deze full size van 75 ml is €15

AHA Glow Mask van Balance Me

Een product waar ik, eerlijk gezegd, onmiddellijk al wat schrik voor had.  Dit AHA Glow Mask is een chemische peeling dat onzuiverheden wegwerkt en de huid achterlaat met een stralende gloed. 

Ik heb persoonlijk een zeer gevoelig huidje dus ben altijd wat bang voor het effect van peelings op mijn huid. Wil toch zeer graag alles testen en las ook wel positieve reviews op het Internet. Dus op een mooie avond reinig ik mijn huid en eindig met de peeling. Al onmiddellijk bij het aanbrengen krijg ik een branderig gevoel op mijn huid. Ik besluit dan ook om het er terug af te halen maar mijn huid blijft gloeien. Als ik in de spiegel kijk zie ik ook allemaal rode vlekken verschijnen. Ik heb een zeer hydraterend masker aangebracht om mijn huid te kalmeren wat gelukkig effect had. 

Winkelwaarde van €17.50 voor 20 ml (sample)

Hemp Prodigious Eyelash Serum van Mélusine Paris

Het laatste product uit de box is een wimperserum. Dit serum maakt de wimpers dikker en voorkomt het uitvallen van haartjes. 
Deze olieachtige structuur breng je gelijkmatig aan op de bovenste en onderste wimpers en kan je dagelijks gebruiken.

Ik heb het 2x gebruikt en ben niet echt fan. Ik heb het gevoel alsof ik na gebruik een soort waas voor mijn ogen zie dus ben er toch wel wat huiverig voor om dergelijke zaken zo dicht van mijn ogen te gebruiken. 

Winkelwaarde van deze full-size is €25

Deze maand vond ik het niet echt een hoogvlieger. Er zaten naar mijn gevoel veel samples in de box zoals het Micellar Water, de Foot Peeling en de AHA Glow Mask. Daarnaast was ik geen fan van het wimperserum en had het masker een heel naar effect op mijn huid dus die laatste twee zijn geen blijvertjes. Het Micellar Water, de puimsteen, Foot Peeling en Hand Scrub krijgen echter wel een vaste plek in mijn assortiment! 

Kortingscode

Zelf ook nieuwsgierig geworden naar Goodiebox? Met Goodiebox krijg je maandelijks een assortiment aan beautyproducten bij jou in de bus. De prijs van de box is €24.95 maar de waarde van de box ligt zoveel hoger. Het is een leuke manier om nieuwe en kwalitatieve producten te leren kennen.

Met mijn link geniet je bovendien van €10 korting op jouw eerste box!

Naar overzicht blog

2 reacties

Bekaert Heidi

Hela, U vertelde over de foot peeling van food lab co. U zou hem in u vast assortiment blijven gebruiken..... Kunt u mij dan vertellen waar u deze kunt bestellen? Wil hem super graag eens proberen.... Met vriendelijke groetjes, Bekaert Heidi

Kattebelletjes Foto Pitoe

Hallo Heidi, Een tijdje terug kon je hem op Bol bestellen maar ik zag dat hij helaas niet meer in voorraad is daar. Via Vinted zie ik dat er wel nog een aantal exemplaren te koop zijn. Fijne avond. Xiana

Iris

Leuke unboxing! Ik denk dat ik de hand scrub wel heel lekker zou vinden.

Kattebelletjes Foto Pitoe

Dank je! Ja echt heel leuk en die geur hmmm!

Plaats een reactie