Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Mijn 5 favoriete powersongs tijdens het lopen

Eerst en vooral woehoew! Ik heb voor het eerst 5 km gelopen met behulp van het Start to run programma van Evy Gruyaert. Het is niet zonder slag of stoot gegaan want ik deed er maar liefst 6 maand over. Some girls aren't made for running I guess ðŸ¤­.

Motivatie tijdens het lopen

Gezellig babbelen met een vriendin tijdens het lopen, het is niet aan mij besteed. Eerst en vooral ben ik tijdens het lopen gewoon buiten adem. Meer dan "uhu" of "ahja" komt er dus niet uit bij mij en dan ben ik ook niet de ideale gesprekspartner. 

Daarnaast moet ik echt op mijn eigen tempo blijven lopen. Als ik met iemand meeloop dan ga ik me al snel gaan aanpassen aan dat tempo en dan loopt het letterlijk voor geen meter. 

Wat mij er dan wel op heel wat momenten kan doorhalen? Muziek! Ik heb een aantal vaste nummers op mijn Spotify lijst staan die me net dat extra duwtje geven als ik het wat zwaarder heb. 

Mijn 5 favoriete powersongs tijdens het lopen

  1. Vechter van Camille & Regi
  2. Work Bitch van Britney Spears
  3. Believer van Imagine Dragons
  4. Dark Horse van Katy Perry
  5. Anaconda - Nicki Minaj

Stuk voor stuk liedjes die mij mentaal een schop onder de kont geven en net dat tikkeltje harder doen doorbijten. Zo'n lijst is uiteraard iets heel persoonlijks dus dit kan voor elk heel verschillend zijn. Soms ben ik ook wel blij dat voorbijgangers niet horen wat er door mijn oortjes galmt tijdens het lopen ðŸ¤£.

Hebben jullie een favoriete powersong tijdens het sporten?


Naar overzicht blog

1 reactie

Yaika Tak

Believer is inderdaad echt een powersong. Ik ga zelf ook heel lekker op hiphop als ik aan het sporten ben!

Plaats een reactie