Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Mijn persoonlijke stylist aan huis: Zalon - voorjaar

In mijn vorige blogpost kregen jullie al een preview van wat de stylist voor me had uitgekozen. Een aantal items had ik laten schrappen dus was wel benieuwd naar de alternatieven hiervoor. 

Klassiek met weinig verrassingen en één topper

De box is altijd een cadeau op zich, een mooie grote doos die je makkelijk kan openvouwen met hierin de verschillende outfits samen vastgemaakt met een mooie blauwe strik. Alles wat je niet wenst te houden kan je gewoon in diezelfde doos retour sturen. 

Doos met outfits

Toen ik de box opende merkte ik al snel op dat de stylist vrij braaf was gebleven in haar alternatieven. Het is uiteraard ook zeer moeilijk om in iemands hoofd te kijken en uit mijn vorige keuzes bleek ook dat ik vaak voor een veilige optie ga, dus begrijp ergens wel haar keuze. 
Hier krijg je terug een stylecard met een voorstel van de verschillende combinaties. Vaak combinaties die ik oorspronkelijk niet zou samenstellen. Oordeel gerust zelf 😉!

Outfit 1

Maak een frisse start dit voorjaar in de rok van Tom Tailor die je vlot kunt combineren met de blouse van Selected Femme.

Ribfluwelen rok met gestreepte blouse Deze combinatie is minder mooi dan ik uiteindelijk had verwacht. De ribfluwelen rok flatteert mijn taille niet echt en de kleur is ook zo somber met het voorjaar in het vooruitzicht. Hier had ik wel liever een kleurtje gezien maar dat is dan misschien terug minder makkelijk te combineren. De blouse is doorschijnend dus dan moet ik hier alweer iets onder dragen en het verzwaard ook mijn bovenlichaam. 

Tom Tailor Denim Mini Skirt €39.99
Selected Femme SFDYNELLA Stripe €49.99

Outfit 2

De rok van Tom Tailor kan je ook combineren met de blouse van Cream.

Ribfluwelen rok met blouse van CreamDe blouse vind ik op zich niet verkeerd staan maar ook geen hoogvlieger. De hogere prijs doet me dan sowieso afhaken. Bij het opzoeken van de prijzen zag ik dat de blouse ondertussen in afprijzing stond en nu nog op €44.95 staat. Als je dit aangeeft aan de stylist dan zorgt zij ervoor dat je dit item ook aan de afgeprijsde prijs kan aankopen dus check altijd even op de website van Zalando de actuele prijzen. 

Cream KARINACR Blouse - soft green €59.95

Outfit 3

Je kunt ook kiezen voor de gebloemde broek van Kaffe met erop de groene blouse van More&More. Maak je look compleet met de sneakers van New Balance.

Gebloemde broek met groene top

Sneakers New BalanceDe gebloemde broek vind ik op zich wel leuk maar het model is veel te wijd. Dit accentueert zeker mijn lichaamsbouw niet. Laat me kleiner en zwaarder lijken.
Bij de blouse vind ik het leuk dat het driekwart mouwen zijn en dat die wat wijder uitvalt onderaan maar het kleur spreekt me iets minder aan. Ik zie zeer graag zo'n zacht muntgroen kleur en dit is eerder een kiwigroen (bestaat dat?).
Toen ik de schoenendoos opende had ik onmiddelijk al zoiets van bah! Ik ben op zoek naar een stijlvolle en elegante sneaker maar dat is echt het tegenovergestelde. Dat deze sneaker dan ook onder deze outfit hoort snap ik al helemaal niet maar misschien zie ik het verkeerd?

Kaffe KAJILLI broek - black deep €59.95
More & More blouse - soft green €49.99
New Balance WL574 Sneakers laag - green €84.95

Outfit 4

De rok van Closet kun je stijlvol combineren met de body van Esprit.

Plisserok met witte bodyDe rok gaf me onmiddelijk dat wauw gevoel. Ik vind de gouden tailleband zeer leuk en de rok is zowel geschikt voor een klassieke outfit als een meer speelsere outfit. Ze accentueert ook mijn taille.
De witte blouse vond ik op zich wel leuk maar de combinatie hier vond ik wat te klassiek. Ik zou hier misschien eerder wel gevallen zijn voor de zwarte versie. Ik heb zelf een top uit mijn kast gehaald met een lederen vestje en vind de wat "stoerdere" look zeker ook mooi hierbij. 

Plisserok met zwarte top en lederen jasCloset PLEATED SKIRT - plooirok - teal €59.95
Esprit Collection NEW DRAPE Light - blouse €49.95

Outfit 5

Je kunt de rok ook combineren met de top van Only.

Plisserok met groene top Only Die kleuren had ik bijvoorbeeld zelf nooit samen gematcht maar als ik het eindresultaat zie vind ik het best wel geslaagd. De top is ook zeer goedkoop en is ook mooi te combineren met een jeans. Ik zie online dat ze de top ook nog in heel wat andere kleuren hebben. Wat ook leuk is dat je steeds de stylist kan vragen om nog iets specifiek na te sturen bijvoorbeeld een andere kleur of een andere maat.

Only ONLVIC - t-shirt print - balsam green €14.99

Outfit 6

De stylist stuurt altijd nog een los item mee dat ze zelf ideaal vind passen volgens mijn styleprofiel. Deze keer koos ze voor de trui van More&More met een brede hals en frisse kleur.

Jeans met groene trui van More&MoreIk vind de trui wel leuk staan maar de prijs wat aan de hoge kant waardoor ik afhaak. 

More & More trui - soft green €59.99

Conclusie

Op zich best wel een leuke box. Heel wat items die wat gelijkwaardig zijn zoals de blouses en net iets te klassiek. Ik heb ervoor gekozen om de rok van Closet en de groene top van Only te houden en de rest terug te sturen. 
Ik ontvang elke 2 maand een box en zo zitten er meestal wel één of twee items in die me aanspreken wat ik op zich best wel geslaagd vind. Een volledige box houden zou leuk zijn maar niet zo goed voor mijn portemonee dus het is soms wel eens keuzes maken.

Wat denken jullie over de gekozen outfits? 

Naar overzicht blog

2 reacties

henk

Veel kledingzaken hebben tegenwoordig stylistes die je dan kunt inschakelen. Je zou eens zo iemand moeten inschakelen, dus iemand in levende lijve, en dan kijken waar zij/hij mee komt. Of er dan meer of minder matches zijn in vergelijking met nu

Kattebelletjes Foto Pitoe

Ja dat is wel nog een ideetje maar ik weet niet of die dan hun dienst gratis aanbieden?

nicole orriens

Wat een leuke combinaties! Vooral de rok vind ik erg mooi. En wat heb je leuk haar!

Kattebelletjes Foto Pitoe

Hallo Nicole, Bedankt voor het complimentje! Ik vond de rok ook het mooist van alle items. Heel fijne dag!

Plaats een reactie