Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Monsterbox winter 2021

Naast beautyboxen heb je ook de befaamde Monsterbox. Deze box zit voornamelijk vol met drank en etenswaren en soms ook huishoudproducten en beauty producten. 
Ik had al vaak de boxen zien voorbijkomen en wou nu zelf ook even de proef op de som nemen. 

De Monsterbox - een aantal feiten op een rij

  • Verschijnt een aantal keer per jaar (voorjaarseditie, najaarseditie...) en kan per stuk aangekocht worden, geen abonnement. 
  • Beschikbaar tot einde voorraad. 
  • Omvat nieuwe producten of varianten van producten die het grote publiek kunnen ontdekken. 
  • Na bestelling in 5 werkdagen bij u thuis. 
  • Kostprijs: €15.95

Mijn ervaring 

Uiteraard vormt het verrassingselement één van de leukste dingen van deze box.  
De doos zit boordevol met producten met de focus op snacks en dranken. Er zaten ook twee verzorgingsproducten en één huishoud product tussen. 

Inhoud Monsterbox

Ik was eigenlijk wel aangenaam verrast over de inhoud. Uiteraard zal niet alles even bruikbaar zijn binnen elk gezin en zitten er ook vaak producten tussen die je wellicht nooit zelf zou aankopen. Toch konden heel wat items me wel bekoren.

De verzorgingsproducten van N.A.E. alleen al hebben een waarde van ongeveer €15. Als ik alle producten even ga opzoeken om de gangbare prijs te kennen dan krijg ik een totaalwaarde van ongeveer €57. 

Leer je dus graag eens wat nieuwe smaken kennen dan is de Monsterbox een leuke afwisseling. Verwacht geen box vol gezonde tussendoortjes 😀. De nadruk ligt bovenal op snacks en (fris)dranken. 

Naar overzicht blog

Plaats een reactie