Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Netflix favorieten: juni 2020

Eens je bent toegetreden tot het clubje van mama's zal je ontdekken dat heel wat situaties echt niet zo uitzonderlijk zijn als ze op dat moment lijken. Ik kijk elke avond vertederend in de bedjes van mijn zoontjes en dan loopt mijn hart weer over terwijl ik ze twee uur daarvoor nog alletwee achter het behang kon plakken. Eventjes stoom aflaten kan dan perfect met een serie zoals Workin' Moms.

Workin' Moms

Deze Canadese serie heeft ondertussen al 4 seizoenen en een 5de op komst. De serie geeft een inkijk in het leven van 4 moeders (Frankie - Kate - Anne - Jenny) die na hun zwangerschapsverlof weer aan het werk gaan. De 4 personages met uiteenlopende karakters hebben een heel verschillend leven. Zo is het hoofdpersonage Kate een ambitieuze zakenvrouw terwijl haar beste vriendin Anne een psychologe is met een thuispraktijk. Frankie is vastgoedmakelaar en woont samen met haar vriendin en hun dochtertje en Jenny is ja een nogal aparte personage 😛.

De serie is uiteraard lekker uitvergroot maar toch ook vaak heel herkenbaar. Als moeder is het namelijk altijd wel wat puzzelen om een balans te vinden tussen werk en gezin. Het komt er uiteindelijk op neer dat de perfectie niet bestaat en we gewoon wat meer los moeten laten. 
Een half uurtje gedachten op nul kan dus perfect met deze komische reeks!

Naar overzicht blog

2 reacties

Merel | De Mamagids

We zijn hier ooit aan begonnen. Zitten wel grappige stukjes in hoor, herkenbaar wel, maar 't pakte me niet.

Kattebelletjes Foto Pitoe

Ja niet elke aflevering had me volledig mee maar int algemeen wel een ontspannende serie :-).

ramses van der werf

Leuk, workin moms. Ík moet eerlijk zeggen dat ik de serie wel eens heb gezien maar niet heb afgekeken. Zelf ben ik namelijk meer een workin' dad... Ik herken wel heel veel dingen hoor, maar ben gewoon niet zo'n serie kijker. Misschien ook juist omdat ik workin'dad ben, heb weinig tijd voor mezelf en ben veel met de kinderen bezig. Neemt niet weg dat er naast deze serie ook genoeg leuke andere dingen zijn om naar te kijken.

Kattebelletjes Foto Pitoe

Ja herkenbaar maar probeer toch regelmatig wel een me-time moment in te lassen :-)

Plaats een reactie