Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Pittig adresje met kidsproof opties

Om het einde van ons verlof te beklinken trokken we met een paar vrienden richting Kortrijk. We hadden onze zinnen gezet op Mr. Spaghetti maar blijkbaar deden heel wat anderen dit ook want de agenda zat al een maand voordien volledig volboekt. 
De tweede optie was een klein Thais street-food restaurant niet zo ver van Mr. Spaghetti namelijk Y-Not. Het voordeel van deze locatie, aan de Dolfijnkaai, is de ruime parking dus dat is alvast een eerste pluspunt. 
Binnen is het vrij klein en er is een sobere inrichting maar zo profileren ze zich ook op de website. In principe heb ik hier geen problemen mee maar mocht je op zoek gaan naar een romantische setting met twee dan zou ik hier niet meteen binnenstappen. 

Ik ben zelf geen liefhebber van pikant eten en ben dan ook verheugd om te zien dat er "kidsproof" gerechten op de kaart staan. Ik besluit dan maar te gaan voor de veilige optie namelijk de sweet & sour stir fried of kip in zoetzure saus met groentjes. 
Mijn tafelgenoten kiezen voor een thais home made drankje namelijk de Butterfly Peas Flower en de Beal Drink. Beide drankjes worden geserveerd in een glazen bokaal en men kan het vergelijken met een soort water geïnfuseerd met aromaten. Het is best wel lekker dus die zou ik zeker aanraden!

De gerechten zijn ook zeer smaakvol en je krijgt best wel een mooi bordje vol. Voor mij persoonlijk was er net iets te weinig rijst maar één van mijn tafelgenoten vond het dan net iets te veel dus denk dat dit echt zeer persoonlijk is.
Naar prijs kwaliteit is dit plaatsje dan zeker ook een aanrader.

Ik twijfelde nog om één van mijn grootste minpunten aan te halen maar na het lezen van veel gelijkaardige reviews op Google en Tripadvisor geef ik het toch ook maar even mee. De verantwoordelijke is nogal direct en heeft een speciale vorm van humor wat voor mij persoonlijk nogal storend was. Bij het binnenkomen gaf hij ook al vrij snel aan dat veel gasten hun reservering annuleren of te laat komen opdagen en deed hij ruimschoots zijn beklag over vroegere klanten. Als nieuwe klant geeft dit een zeer onaangenaam gevoel. Hij kwam ook heel vaak aan tafel om nog een mopje ertussen in te gooien. Nu elk heeft uiteraard zijn eigen aanpak in het runnen van zijn zaak maar dit was voor mij toch een reden om in de toekomst niet meer voor dit adresje te kiezen. 

Naar overzicht blog

Plaats een reactie