Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Review: Method schoonmaakmiddelen

Zo nu en dan ben ik euforisch over een bepaald product en dan wil ik dit graag ook even delen met mijn publiek. Ik las al even positieve reviews over het schoonmaakassortiment van Method en toen ik een aantal producten zag staan in de Colruyt kon ik de proef op de som nemen. De producten van Method worden gemaakt van natuurlijke, biologische ingrediënten. Ze bevatten parfum op basis van etherische oliën aangevuld met synthetische geur- en bewaarstoffen en zijn gekleurd met kleurstoffen die gecertificeerd zijn als ecologisch, niet-kankerverwekkend en veilig. Bovendien worden alle plastic verpakkingen gemaakt van 100% PCR recycled plastic. Kortom de producten zijn goed voor ons én voor onze planeet. 

Ik haalde de allesreiniger en de ruitenreiniger in huis. De allesreiniger heeft zo'n drietal variaties aan geuren en kleuren maar mij trok het meest de roze variant met granaatappel aan. De fles bevat 828 ml en kost zo'n €3.89 bij Colruyt. Op de fles staat wel dat het een limited edition is en er stonden maar twee flesjes meer in de winkel 😢. De geur is fruitig zoet en zomers zonder te overheersen wat bij mij een absolute must is. Ik krijg pas echt voldoening bij het poetsen als mijn huis ook daadwerkelijk lekker ruikt. Bovendien zien de producten er ook gewoon zeer leuk uit en vormen ze een eyecatcher in de keuken. Ik gebruik deze voornamelijk voor het poetsen van mijn aanrecht, mijn keukenkasten, kinderstoeltje, tafel, kasten...eigenlijk zowat alles 😀.

De ruitenreiniger met de geur van munt ....en wat een openbaring naast al mijn "chemisch" ruikende sprays. De geur van pepermunt kauwgum vult de ruimte en het product laat effectief geen strepen na. Ook hier bevat de fles zo'n 828 ml en een kostenplaatjes van €3.87 per fles bij Colruyt. 

Ik kijk er al naar uit om alle andere producten in hun assortiment te testen! Jullie al vertrouwd met dit merk?

Naar overzicht blog

Plaats een reactie