Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Veggieburgers van La vie est belle

Omdat ik wel geloof in het "met zijn allen een steentje bijdragen" en het toch ook wel lekker kan vinden, ligt er regelmatig Veggie in onze pan. 

Een echte topper op vlak van vegetarisch zijn de vleesvervangers van La vie est belle . Ik kon een aantal van hun burgers op de kop tikken via de consumentenbeurs Biolicious (een beurs waar ik samen met mijn twee collega's organisator van ben 😳).

La vie est belle heeft een mooi assortiment aan veggieburgers en een drietal spreads zoals hun befaamde Tartin’O. Voor de gelegenheid had ik twee herfstburgers en twee gierst maanzaadkoeken mee.

De herfstburger is een gekruide burger met pompoen, zoete aardappel, wortel, hazelnoten, rozijnen en nog heel wat heerlijke natuurlijke ingrediënten. Ze bevat bovendien geen paneermeel waardoor ze ook niet zo vet zijn zoals jammer genoeg heel wat vleesvervangers.

Voor de liefhebbers van Emmental kaas is er de gierst maanzaadkoek met, zoals de naam het al zegt, een pittig korstje van maanzaad. In de burger zit bovendien nog gierst, tomatenpuree en ajuin.

Al hun producten zijn ook biologisch en te verkrijgen bij de bio winkel of Delhaize.

Check zeker even hun website om een overzicht te krijgen van alle producten: http://www.lavieestbelle.be/

Naar overzicht blog

Plaats een reactie