Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Dream a little: My Bucketlist

Wat is een bucketlist?

Ik vermoed dat de meesten de term bucketlist wel kennen. Een bucketlist is een opsomming van doelen, activiteiten, wensen... die je heel graag wil gedaan hebben vooraleer je sterft. 
Ik merk zelf ook dat het wel eens goed doet om stil te staan bij je verlangens en je wensen. "Waar zou je spijt van hebben mocht je het nooit gedaan hebben? Wat zou je doen mocht geld geen rol spelen? Mocht je één wens mogen doen wat zou het zijn?" 

Mijn grootste geluk is uiteraard dat ikzelf en mijn gezinsleden gezond door het leven mogen gaan dus dit topic hoef ik gelukkig niet te benoemen. Hiernaast vind ik het wel leuk om deze lijst ook zelf up to date te houden. Ik wil er dus naar streven om effectief ook zaken te gaan afstrepen en nieuwe levensdoelen te gaan toevoegen. 

Mijn persoonlijke bucketlist

Reizen

Mocht ik kunnen ik zou de ganse wereldbol afreizen. Ik prijs mezelf ook al heel gelukkig dat ik al veel mooie bestemmingen mocht aandoen. De topper hierbij was een drieweekse rondreis doorheen de USA. Ik heb mijn hart verloren aan het Amerikaanse continent maar Zuid-Amerika is nog onontgonnen gebied. Daarnaast wil ik ook hun dichte buur Canada zeer graag een bezoekje brengen. Het feit dat mijn beste vriend er is gaan wonen speelt hier uiteraard een heel grote rol in. Zijn foto's zijn waanzinnig mooi en ik wil die perfecte plaatjes ook wel eens aan den lijve ondervinden. 
Tot slot lijkt het me een droom om mee te varen op een luxueus cruiseschip langsheen de Noorse Fjorden of de Griekse Eilanden. Al lijkt slapen op een schommelende boot me net iets af te schrikken😵.  

Trouwen

Trouwen! Misschien het meest onrealistische doel als het aan mijn vriend ligt maar het lijkt me enig om één dag als prinses door het leven te gaan, cliché I know. Hieraan gekoppeld champagne drinken in een limousine want hallo vrijgezellenfeestje! 

Paardrijden

Ik weet nog dat ik als kind ontelbaar veel keer gevraagd had aan mijn ouders of ik mocht leren paardrijden. Aangezien de hobby niet één van de goedkoopste was werd het de tekenschool 😏.
Ik zie het al volledig voor me... een afgelegen strand en romantische zonsondergang te paard en hieraan gekoppeld één van mijn bovenstaande wensen (hint hint).

Zelfstandig een bedrijf opstarten

Wat een voldoening moet het geven om je eigen ding te kunnen doen en hier ook volop voor te gaan. Ik weet dat het uiteraard niet altijd rozengeur en maneschijn is maar ik droom er echt wel van om met deze blog een stapje verder te gaan. 
Samen met deze doelstelling denk ik er ook over om een aantal cursussen te volgen. Hoog op mijn lijstje food fotografie en bijscholen in koken algemeen. Ik ben dagelijks bezig in de keuken maar wil nog wat meer kennis vergaren omtrent kruiden en het combineren van verschillende smaken. 

Overnachting in het Disneyland Hotel

Ik ben ondertussen al meerdere keren naar het Disneypark in Parijs geweest en ook al in het Disneypark in Californië dus check check maar een overnachting in het Disneyland Hotel spreekt echt wel tot de verbeelding.

En deze ook nog..

 • Fit worden. Jammer genoeg lijkt het me nog realistischer om te trouwen in Mexico... . 
 • Ik ben er als kind ooit mee gestart maar moeten afhaken omdat ik zelf geen piano in huis had maar het lijkt me zo fantastisch om een instrument goed te kunnen bespelen. 
 • Met een luchtballon varen.
 • Een tattoo zetten. Ik heb er al vaak mee in gedachten gezeten want het lijkt me zo mooi om de initialen van mijn twee zonen te laten zetten. Enkel die schrik voor naalden helpt me niet zo goed vooruit.
 • Een festival doen. Ja ik weet het shame on me! Ik ben dus nog nooit naar een festival geweest dus eens we dit *jaar voorbij zijn zal ik toch eens werk moeten maken van Tomorrowland of Rock Werchter.

  Ok en nu gaan we er ons werk van maken maar gezien de Corona maatregelen momenteel heb ik het meeste kans om fit te gaan worden 😛.

  Naar overzicht blog

  3 reacties

  An

  Cruisen is heerlijk!! Laat dat dus maar op je bucketlist staan :-)

  Wim

  Wat een goeie bucketlist ! Hoop dat die allemaal in vervulling raken. Vooral die reis naar Canada klinkt als muziek in de oren :) misschien een goeie wedding destination en een Wedding photo shoot te paard ? ;)

  Kattebelletjes Foto Pitoe

  Eigenlijk is gans mijn lijst te doen in één actie :-D

  Lynn

  Terug een prachtig geschreven blog. Ik hoop voor jou dat doel nr 2 toch ooit in vervulling mag gaan en natuurlijk ook alle andere!!

  Kattebelletjes Foto Pitoe

  Dank je wel meid :)

  Plaats een reactie