Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Maak van jouw huis een thuis

Breng persoonlijkheid in jouw interieur

Als ik ergens binnenkom ben ik altijd op zoek naar persoonlijke elementen. Kleine details die van een huis een echte thuis maken. Items die een verhaal vertellen en een blik gunnen achter de schermen van hun bewoners. 

Zo gaven we een tijdje terug een cartoon cadeau aan mijn schoonouders. Op de prent waren allemaal kleine leuke details te zien die gelinkt waren aan hun interesses. Elke bezoeker die bij hen langskomt kijkt onmiddellijk verrast naar de tekening en voilà het ijs is gebroken 😉.

Wie ben jij?

Toen we net ons huis gekocht hadden waren we verlekkerd op strakke en moderne meubelen. Doorheen de jaren zijn die langzaam aan van het toneel verdwenen en denk ik soms met schaamte terug aan ons kille interieur 😅. 

Nu vinden we het vooral leuk om wat retro elementen toe te voegen aan ons interieur. Zo hebben we een prachtige oude radio op onze dressoirkast en pronkt onze gezinsfoto in een brocante gouden lijst. 

Eyecatchers aan de muur

Naast uiteraard onze gezinsfoto's zal je bij ons thuis ook posters terugvinden met een achterliggende betekenis. Zo hebben we een mooie poster met hierop 3 verschillende datums. Voor een buitenstaander zijn die nietszeggend maar voor ons zijn het telkens mijlpalen in ons leven.

Meant to be

Onze laatste aanwinst is een satellietfoto van het pretpark Bellewaerde in West-Vlaanderen.

Goede vrienden en familie weten ondertussen wel dat dit een locatie is die voor ons heel wat sentimentele waarde heeft. Hier was ik namelijk als jobstudente aan de slag.

En op één van deze dagen liep ik mijn huidige partner tegen het lijf. Ik was onmiddellijk ingenomen door zijn charme en was er rotsvast van overtuigd dat ik zijn hart vroeg of laat zou veroveren. Enkele jaren later is het mij dan ook weldegelijk gelukt en ondertussen zijn we al 12 jaar samen*. 

Deze poster verdient uiteraard een mooi plekje in onze thuis!*Al kan ik hem soms ook wel eens achter het behang plakken🤣.

Naar overzicht blog

4 reacties

Yaika Tak

Ah, wat een mooie herinnering aan jullie moment. Muurversieringen vind ik altijd heel leuk! Ik heb onlangs heel mijn muur volgehouden :).

Kattebelletjes Foto Pitoe

Ja ook echt fan en er hangen er nu nog niet genoeg eigenlijk bij ons ;)

Saskia / iliveformydreams.com

Wat een toffe poster. Hier inmiddels richting de 13.5 jaar samen :-) Altijd tof posters/foto's e.d. met een fijne herinnering.

Kattebelletjes Foto Pitoe

Bedankt! Wat gaat de tijd snel he ?.

Iris

Ah wat een leuke gedachte bij deze poster! Dat zijn inderdaad wel leuke dingen om aan de muur te hebben hangen. Zo heb ik onze trouwkaart en geboortekaartjes van de kinderen aan de muur hangen.

Tessa

Wat een mooie symbolische poster. Zelf heb ik zo'n soort poster van mijn favoriete stad: London. Ik zou er ook graag een van mijn andere favoriete stad willen: Liverpool

Kattebelletjes Foto Pitoe

Ja we zijn er hier ook zeer blij mee! Wel een leuk ideetje om je favoriete stad te nemen, dan zou ik voor New York gaan :)

Plaats een reactie