Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Ik vergeet je niet

Een klein gebaar

Elke avond opnieuw schrik ik ervan dat de dag alweer voorbij is. Toen ik te horen kreeg dat ik even thuis zou zijn door de Corona maatregelen had ik in mijn hoofd al onmiddellijk een volledig planning met to do's waar ik nog nooit toegekomen was en waar ik misschien wel nooit meer aan toekom... 
Maar niets is minder waar. Nu we met zijn alles thuis zijn blijft het huis helaas nooit langer dan 5 minuutjes netjes liggen en zijn mijn dagen gevuld als huishoudhulp, kinderoppas en kokkin van dienst. Gelukkig kan ik mij in dat laatste enigzins uitleven 😎.

Ik heb uiteraard het geluk dat ik mijn twee zonen de ganse tijd bij me heb en elke dag opnieuw kan genieten van hun fratsen. Maar ik weet dat er opa's, oma's, mammies en pappies zijn die ze wel heel hard missen momenteel. Het leek me dan ook leuk om hen op regelmatige basis te verrassen met een kleine attentie, een klein gebaar om te tonen dat we aan hen denken en hen missen. 

Gelukkig kunnen we in deze "moderne" tijden ook mailen, chatten, videochatten, bellen... maar zo een onverwacht iets in de brievenbus tovert des te meer een glimlach op het gezicht. 
Ik zet hier voor jullie een aantal leuke links met gratis attenties die via de post verstuurd worden. Uiteraard is alles afhankelijk van de voorraad en de duur van de actie.

Links

Gratis fotokaart Kruidvat

Via de website van Kruidvat kan een gratis fotokaart worden aangemaakt. Kruidvat stelt dagelijks 10 000 kaarten ter beschikking. Gebruik hiervoor de code LIEFKAARTJE

Gratis fotokaart Libelle

  Deze actie is gericht op Moederdag en geeft je de mogelijkheid om via hun website een gratis fotokaart te versturen. De eerste 5000 gelukkige moeders ontvangen naast de fotokaart ook een gratis sjaal. 

  Gratis tissues fotokaart Kleenex

   Deze fotokaart met tissues geeft een hart onder de riem aan alle ouderen en kwetsbaren die even een traantje moeten wegpinken in deze moeilijke tijden. U kan de kaart via hun website aanvragen. 

   Gratis houten fotostandaard VTM

   Deze actie is gericht op Moederdag en geeft je de mogelijkheid om via hun website een trendy houten fotostandaard met twee foto's te versturen. 

   Fotoprints Stampix

    Via deze app kan je op regelmatige basis fotokaartjes ontwerpen. De foto's worden op hard karton afgedrukt en zijn dus wel van mooie kwaliteit. Stampix kan deze service aanbieden omdat ze samenwerkt met partners. Zo staat er dus aan de ommezijde van jouw fotokaartje reclame van die specifieke partner. Momenteel kan je 10 kaartjes printen via Mediamarkt en 10 kaartjes via Zwitsal. Het duurt wel eventjes voor de kaartjes tot bij jou komen dus hiervoor moet je wat geduld hebben. 

    Geniet van al deze leuke acties! Mochten jullie zelf nog een actie zien voorbijkomen laat het hier gerust na in de comments!

    Naar overzicht blog

    3 reacties

    Wanda

    Ik stuur zelf nu ook veel meer kaartjes dan anders, maar wist niet dat het bij de Kruidvat gratis kon, dus daar ga ik zeker even kijken

    Kattebelletjes Foto Pitoe

    Zeker eens doen, altijd leuk zo'n onverwachte attenties :-)

    nicole orriens

    Wat een leuke acties allemaal! Harverwarmend. Dank voor het delen!

    KoolFamily

    Super leuke tips, wij hadden die van Dag Allemaal al voor onze ouders en die waren heel erg blij!

    Plaats een reactie