Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Mijn favoriete geurkaarsen: Yankee Candle

Haal de geur van Kerst binnen in huis

Ik maak deel uit van de groep enthousiastelingen dat zo snel mogelijk Kerst in huis wil halen. Onze kerstboom staat al in vol ornaat te fonkelen in de woonkamer en mijn kast is versierd met sneeuwbollen, verlichte winterhuisjes en maretakken. 

Maar het hoogtepunt van Kerst is die heerlijke geur als je in huis binnenkomt. Kerst associeer ik altijd met een knetterend haardvuur, de geur van glühwein of versgebakken cinnamon rolls en uiteraard die typische geur van dennennaalden. 

Glühwein

Yankee Candle geurkaarsen

Yankee Candle is een begrip op de markt van geurkaarsen. Dit Amerikaans merk heeft ondertussen een assortiment van meer dan 150 verschillende geuren. Het grote succes is dat ze niet zijn gemaakt van kunstmatige geuren maar met echte parfums en etherische oliën. 

De Yankee Candle stond al langer op mijn verlanglijstje maar door de wat hogere prijs hield ik de boot af. Toen mijn moeder vroeg wat ik dit jaar graag voor mijn verjaardag wou, leek me dit de ideale gelegenheid om de geurkaarsen een kans te geven. 

December is dan ook de periode bij uitstek om te investeren in geurkaarsen. Op de website van Beauty & Bobs  kan je heel wat heerlijke kerstgeuren terugvinden zoals Snowflake Cookie, Frosty Gingerbread, Christmas Morning Punch en Singing Carols

Frosty Gingerbread waxtart

De benamingen alleen brengen bij mij een echte kerstsfeer naar boven. 
Nu ik de kaarsen in huis heb ben ik overtuigd dat er nooit geen andere geurkaars meer in huis komt. 

De geuren zijn overheerlijk! De Pecan Pie Bites ruikt ook echt naar een stukje Pecanoten gebak.

Pecan Pie Bites Small Jar

De kinderen kwam terug uit school en vroegen heel enthousiast of ik pannenkoeken gebakken had ❤️.

Yankee Candle assortiment

Het leuke aan Yankee Candle is het uitgebreide assortiment, niet alleen aan geuren maar ook aan formaten. Aangezien ik nog niet echt thuis ben in de geuren, koos ik voornamelijk voor wax tarts. Dit zijn kleine smeltblokjes die je, in combinatie met een tartburner en een theelichtje, kan laten smelten. Je kan maar liefst 8 à 12 uur genieten van de geur. 

Tartburner met tarts

Is de geur helemaal jouw ding dan kan je gaan voor een Small, Medium of zelfs Large Jar.

Weldra dus een overzicht van mijn favoriete geuren 😂.

Nu ben ik benieuwd of jullie Yankee Candle kennen en welke geuren jullie favoriet zijn?

Naar overzicht blog

5 reacties

Tessa

Dit merk wil ik nog steeds eens testen. Momenteel heb ik een geurkaars van de Kruidvat genaamd Amsterdam

Kattebelletjes Foto Pitoe

Zeker eens uittesten! Zal je geen spijt van hebben ;-).

Gabrielle

Oh Yankee candles zijn zo heerlijk, iedere keer neem ik er weer een paar mee vanuit Amerika. Mijn favoriet is Autumn glow.

Kattebelletjes Foto Pitoe

Die geur ken ik nog niet. Bedankt voor de tip! Wat mis ik de Amerika trips momenteel:(.

nicole orriens

Ik vind het zo leuk dat die kaarsen in van die glazen potjes zitten. Die kun je daarna ook gewoon nog gebruiken.

Kattebelletjes Foto Pitoe

Ja idd dat vind ik er ook zo heerlijk aan!

Alexandra

Ik herinner me dat ik er mee in de hand stond in de walmart, toen niet meegenomen. Spijt van. Gelukkig kun je ze ook in Nederland kopen. Heb er ook één, snowfall

Kattebelletjes Foto Pitoe

Ja had ook al veel zitten twijfelen en blij dat ik mezelf overhaald heb. Oh leuk Snowfall klinkt ook een hemelse geur!

Siska

Ken deze kaarsen niet maar lijkt me geweldig om ze in huis te halen. Worden ze online verkocht?

Kattebelletjes Foto Pitoe

Dag Siska. Je kan een groot assortiment vinden op www.beautyandbobs.com. Ze zijn zalig ?.

Plaats een reactie