Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Persoonlijke kerstcadeautjes aan huis

Dat Kerst 2020 eentje zal worden om niet gauw te vergeten of liever gauw te vergeten, dat weten we ondertussen al. In grote groep rond de kerstboom pakjes openen zit er helaas niet in maar dat wil daarom niet zeggen dat we onze vrienden of familielieden niet kunnen verrassen. 

Hieronder geef ik graag wat inspiratie zodat jij dit jaar uniek uit de hoek kan komen met Kerst. Er is voor elk wat wils dus zoek jij iets voor een beautylover, iemand met groene vingers of een liefhebber van geurkaarsen? 

Geef een vleugje Kerst cadeau dit jaar

Wil je iemand verrassen met een heerlijk geurtje voor in huis dan zit je bij Yankee Candle altijd goed. Weet je niet zo goed welke geuren te schenken dan kan je op veilig spelen door te kiezen voor de geuren Fluffy Towels, Clean Cotton of Soft Blanket. Lekker frisse en zachte geuren die op elk tijdstip van het jaar passen. 

Clean Cotton, Fluffy Towels en Soft Blanket van Yankee Candle

Leukste cadeau voor plant-lovers

Niet alleen bloemen maar ook kamerplanten kunnen iemand opbeuren. Waarom dan niet eens een Stekkie Surprise Box cadeau doen? In deze box zitten 4 stekjes van kamerplanten verpakt in een handige kleine doos geschikt om in de brievenbus te posten. Als je de box cadeau wil doen dan kan je er ook een kaartje aan toe voegen. Hier tover je gegarandeerd een lach op iemands gezicht mee!

de Stekkie Surprise Box

Leg jullie herinneringen vast in een unieke map poster

Verras je reismaatje met een unieke map poster van jullie laatste reisbestemming en droom alvast weg bij de volgende. Shoppen in Parijs, kuieren over de Ramblas in Barcelona of touren langs de Route 66... herbeleef die unieke momenten samen. Of misschien is er wel een locatie dichterbij waar jullie samen mooie herinneringen aan koesteren. Wedden dat je hier zeker en vast mee scoort!

Gepersonaliseerde map poster

Geef me-time cadeau

Wil jij een cadeau uitkiezen voor een echte beautylover maar heb je geen idee welke producten te kiezen? Een beautybox bied je hier de perfecte oplossing. In een beautybox kan je een leuke mix terugvinden van verschillende merken en producten voor elk wat wils. Zo kan je bij Goodiebox een digitale cadeaubon schenken waarmee je iemand 3, 6 of 12 maanden kan verwennen met heerlijke goodies. 

Goodiebox

Het ultieme cadeau voor de dierenliefhebber

Zit je momenteel met de handen in het haar om nog een leuk cadeau voor een dierenliefhebber te vinden? Je hoeft niet langer te zoeken! Via My Digital Pet kan je unieke digitale illustraties laten ontwerpen. Op die manier vereeuwig je die trouwe viervoeter en verras je hun baasje met een uniek cadeau. 

Poly Art van onze kater Google

Zeg het met een gepersonaliseerd sieraad

Sieraden doen het altijd goed met de feestdagen maar gepersonaliseerde sieraden zijn de kerst op de taart. Wanneer je een sieraad laat personaliseren met een naam of initialen dan draag je diegene altijd dichtbij. 

Matchende armbanden met gravering

Ik hoop dat ik jullie wat kon inspireren met deze unieke cadeautjes. Ik wens jullie dan ook allemaal, ondanks de moeilijke omstandigheden, prachtige feestdagen!

Naar overzicht blog

3 reacties

Yaika Tak

Hmmm, heerlijk die kaarsen. Mij kun je echt heel gelukkig maken met een set nieuwe kaarsen van Yankee Candle. Daarnaast vind ik de gepersonaliseerde sierraden heel tof! Ik heb zelf ook een armbandje met de initialen van mij en mijn zus.

Kattebelletjes Foto Pitoe

Wat zijn wij vrouwen toch gemakkelijk hé op vlak van kadootjes :-)

Jasmina

ik vind die stekjes in die brievenbusdoos wel heel cute zeg! Van drks heb ik het moeder/dochter setje :D

Kattebelletjes Foto Pitoe

Ja heel handig dat ze in de brievenbus passen. Ik kreeg ze binnen enkele dagen binnen. Ja die setjes van DRKS zijn echt tof!

Jouvence

Wat een leuke cadeau ideeën! De surprise box met stekkies vind ik erg origineel.

Kattebelletjes Foto Pitoe

Bedankt! Ja die vind ik ook super :-)

Plaats een reactie