Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Repos en Normandie: off we go!

Eindelijk was het zover. De vakantie waar we met zijn allen zo reikhalzend naar uitkijken. Met een auto goed volgeladen en een overactieve twee jaar oude peuter op de achterbank vatten we de tocht aan naar Normandië. Geen zekerheid op zon maar een toelaatbaar aantal kilometer om te overbruggen en een rijk verleden. Zoals jullie eerder al konden lezen hebben we gekozen voor een vakantiehuis via airbnb. Na wat over en weer gesms met de huiseigenaar komen we kort in de namiddag aan bij ons charmante huisje in Coudray-Rabut. Op zich niet zo gekend maar wel gelegen nabij het pittoreske Honfleur.

Onderweg houden we even halt in Abbeville. Het leek ons de ideale plaats voor een kleine pitstop...Helaas bleek alles gesloten. We weten nog steeds niet of de plaatselijke bevolking hier fan is van een middag siësta of halfweg juli gezamenlijk in verlof gaan. Gelukkig stuiten we op een kleine "sandwicherie" op het marktplein. Een vriendelijke dame serveert ons een broodje belegd met veel te veel kaas waardoor we met volle magen de tocht kunnen hervatten. Onze twee jaar oude peuter op de achterbank blijft ondertussen halstarrig vechten tegen de slaap wat ons al doet vrezen voor de rest van de dag.

Aangekomen bij Michel en Helene wacht ons een vriendelijke ontvangst en een rondleiding in hun "gite". Zijzelf wonen ook op het domein en zijn dus bereikbaar voor alle mogelijke vragen. Het huisje is zeer gezellig en super verzorgd! Aan alles hebben ze gedacht. In de koelkast een koel flesje cider, in de kast wat confituur en in de badkamer tubes tandpasta en zeepjes.  Alle beddengoed, handdoeken en keuken materiaal is aanwezig.  We voelen ons hier onmiddellijk welkom.

Na wat uitladen rijden we  door naar de dichtstbijzijnde Intermarche  (5 minuten ) en slaan we wat lekkers in voor de komende dagen.'s Avonds snel wat spaghetti op tafel... de standaard snelle hap op vakantie... en we kunnen wat bekomen. 

Ik haal de laptop boven en besluit wat te bloggen om dan te merken dat mijn toetsenbord hapert en de letters a-t-d-v niet meer werken. Niet echt handig dus dan maar een tekstje schrijven via mijn gsm (pijnlijke polsen). Mijn excuses als de tekst dan ook niet volledig stijlvol op de pagina staat en voor het ontbreken van de extra foto's. 

 Tot binnenkort! 

Naar overzicht blog

3 reacties

Xenia

Ziet er super gezellig uit! Geniet ervan xxx

Kimberley

Ziet er gezellig uit, geniet maar van je vakantie!

Wim

Geniet van jullie reis !! Kijk al uit naar jouw volgende blog ;)

Plaats een reactie