Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Uniek, een wonder en zo bijzonder

Boysmom

Alle jongensmama's zullen het kunnen beamen: we hebben allemaal dezelfde struggles. De oneerlijke verdeling in de kledingwinkel... "hoezo jongens dragen alleen saaie donkere tinten?", het oneindige aanbod aan auto's, dino's en nog eens auto's en wandel maar voorbij die mooie strikjes, lintjes, haarbandjes want wat gel doorheen de haren is het enige wat je als jongensmama kan uithalen met hun kapsel. Let op meestal ben ik oprecht blij dat ik een jongensmama ben maar heel soms droom ik van een dochtertje dat ik heerlijk mag optutten en waarmee ik later gezellig kan gaan shoppen of kan gaan ontspannen in de wellness.

Gelukkig kan ik al die opgespaarde meisjesliefde in mijn metekindje Mila stoppen.

Mila is de oudste dochter van mijn zus en het leuke was dat wij samen voor de eerste keer zwanger waren. Echt onvergetelijk en zo leuk om al die eerstes met elkaar te kunnen delen en zo ook het meterschap. Zij is meter van mijn oudste zoon en ik van haar oudste dochter.

Een portie geluk

En dus kan ik al die meisjeskledij, haarbandjes en poppen aan haar cadeau doen. Overlaatst kreeg ik het aanbod van DRKS om een moeder-dochter armbandje te reviewen en het leek me dan ook heerlijk om die aan Mila te schenken.

Zo'n armbandje symboliseert eigenlijk de hechte band tussen beiden. Op de website kan je kiezen voor meerdere variaties en meerdere kleuren zoals zilver, goud of rosé goud. Vooral die laatste geniet mijn voorkeur. Ik heb al een aantal halskettingen en armbandjes in rosé goud dus die zal hier perfect bij aansluiten.

Het klavertje vier trok onmiddellijk mijn aandacht en symboliseert ook volledig wat ik mijn metekindje toewens: een grote portie geluk in haar verdere leven! Je kan de armbandjes kiezen naargelang de polsomtrek:

  • XS: 10-14cm (ideaal voor kindermaten)
  • S/M: 14-18cm
  • M/L: 18-21 cm

Ik ben gegaan voor de S/M en die was perfect voor mij. Voor Mila koos ik uiteraard de XS. Een moeder - dochter set armbandjes zoals ik hier gekozen heb komt neer op €45 voor de set.

DRKS

De juweeltjes krijg je thuis in een mooi doosje waar je ook zelf een opschrift in kan laten printen. Dit geeft onmiddellijk een persoonlijke toets aan het cadeau. Al hun sieraden zijn met de hand gemaakt en sowieso uniek. Ik vind ze dan ook ideaal om cadeau te doen bij een verjaardag, communiefeest of zoals bij mij uit liefde voor mijn metekindje en stiekem ook mezelf een cadeau doen.

Ik verwen jullie ook graag met een leuke korting van 20% op de collectie Moeder & Dochter armbandjes. Surf naar de website en geef de code MOEDER20 op om van de korting te kunnen genieten.

Naar overzicht blog

10 reacties

Joyce - SomedayTodayNL

Wat lief dat je het aan haar geeft! Fijn dat je het zo toch nog een beetje deelt

Manon

Zo lief dat je dit aan haar geeft.

Mandy

Ohh wat leuk dit!! Zien er heel mooi uit

Rory

Ach, ik zie dit merk vaak voorbij komen de laatste tijd. Leuk, altijd leuk dit soort armbandjes. Normaal gesproken heb ik alleen gouden en zilveren sieraden, maar juist dit soort sieraden zijn heel leuk om elke dag te kunnen dragen.

rachel

ik vind het ook bijzonder, en als je iets samen kan dragen is het altijd mooi https://lafamiliab.nl

corrina

Mooi armbandje en verhaal. Ik heb samen met mijn een zus een mooie armbandje ons zussen dingetje

Deborah

Wauw, dit is best bijzonder: "Mila is de oudste dochter van mijn zus en het leuke was dat wij samen voor de eerste keer zwanger waren. Echt onvergetelijk en zo leuk om al die eerstes met elkaar te kunnen delen en zo ook het meterschap." Mooie armbandjes ook.

Miriam - sweet & nice things

Wat mooi geschreven. Wat een leuke armbandjes. En wat lief dat je voor de dochtertje van je zus gekozen hebt.

Lizette

Wat een lief armbandje en mooi idee! Als jongensmama herken ik trouwens precies wat je zegt. Mijn nichtje is helaas heel "jongensachtig" aangelegd en houdt niet van strikjes en sierraden. Helaas kan ik me dus ook niet op haar 'botvieren'.

Georgina Lifestyle

Wat mooi. Heel symbolisch. Ik heb deze armbandjes ook, vind het heel bijzonder om samen te dragen.

Plaats een reactie