Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Het mooiste cadeau dat je elkaar kan geven?

In een ideale wereld helpen man en vrouw evenwaardig in het huishouden maar we leven nu eenmaal niet in de ideale wereld dus ik mag de titel huisvrouw opspelden. Toegegeven, ik heb misschien hoge standaarden waardoor mijn partner het al sneller in mijn "betrouwbare" handen overlaat 😇. Maar over één punt heeft hij dan weer heel hoge standaarden: de vuilniszakken. 

Sorteren, wie zijn best doet zal het leren

Het zal het clichébeeld bevestigen maar één van zijn huishoudelijke taken omvat het vuilnis buitenzetten. En hier moet ik dan ook toegeven dat hij er heel wat beter in is dan ik. We hebben dus onderling besloten dat het vuilnis van nu af aan zijn vaste taak is. En ik ben er niet treurig om... .

Maar als er dus een stukje karton niet genoeg plat gevouwen is, of een pmd flesje niet platgedrukt in de pmd zak zit dan kan hem dat wel mateloos irriteren. En neen een blikje dichtduwen is niet voldoende...oeps 😂. Het vormt dus wekelijks een discussiepunt in onze relatie. 

Maar ik heb de oplossing gevonden! Een blikken- en flessenpers dames en heren. Nooit geen gezeur en gezaag meer, toch wat betreft het sorteren... . Nu moet ik hem wel nog overtuigen om het ergens op te hangen 😂.

blikken- en flessenpers

Originele cadeautjes gezocht

Ok een blikken- en flessenpers geef je best niet cadeau met Valentijn of Moederdag maar wat dacht je van een housewarming cadeau? Allereerst is het zoveel origineler dan een flesje wijn, een boeket bloemen of een geurkaars en je red er misschien wel een relatie mee 😉. 

Naar overzicht blog

1 reactie

Yaika

Wat een handig apparaat. Ik wist eerlijk gezegd niet eens dat het bestond... Tegenwoordig zijn écht overal handige tools voor :).

Plaats een reactie