Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Netflix favorieten: juli 2020

Staan series zoals The Vampire Diaries, Bitten, Shadowhunters of Teen Wolf tussen jouw Netflix favorieten? Dan is mijn volgende Netflix favoriet eentje die je zeker niet mag missen. 
De combinatie van mysteries, bovennatuurlijke krachten, humor en romantiek doen het bij mij meestal wel goed. Als extra bonus zijn de hoofdrolspelers bijna altijd een lust voor het oog 😎.

The Order

Dankzij mijn zus op deze serie gebotst. Tijdens het scrollen leek dit mij eerder een bloeddorstige horrorserie maar niets is minder waar. Het verhaal speelt zich af op de universiteit van Belgrave en is dus eerder gericht op een jonger publiek. Ik ben jong van geest dus ideaal voor mij!

De hoofdrolspeler Jack Morton is er samen met zijn grootvader Peter op uit om de dood van zijn moeder te wreken. Ze zijn ervan overtuigd dat de sleutel tot het mysterie ligt bij de geheime cult van The Hermetic Order of the Blue Rose.
Al snel lukt het Jack om toe te treden tot deze geheime cult waar hij als een blok valt voor de charmes van Alyssa Drake, één van de prominentere figuren binnen de cult. 
Alles verloopt, zoals uiteraard voorspelt, niet zoals gepland en Jack raakt betrokken bij de strijd tussen the Knights of Saint Christoper (weervolven) en The Hermetic Order of the Blue Rose (donkere magie).

Er staan ondertussen 2 volledige seizoenen op Netflix met een 3de op komst. Hier zal je helaas nog wat geduld voor moeten uitoefenen want die is pas voorzien in 2021.

Mijn mening

De acteurs konden mijn aandacht niet altijd vasthouden in seizoen 1 maar raakten duidelijk meer op hun rol ingespeeld tijdens seizoen 2. Grappige hier is dat de hoofdrolspelers mij vaak mateloos irriteren door hun overhaaste en roekeloze beslissingen terwijl de rest van de cast mij meer en meer weet te intrigeren. Zo zijn Vera Stone, het hoofd van The Order, en Hamish Duke, het hoofd van de weerwolven roedel, mijn favoriete personages. 
De combinatie van spanning en humor zorgen daarbovenop voor de sterkte van deze serie. 

Naar overzicht blog

2 reacties

Cynthia

leuke tip! Ik ken deze nog niet!

rachel

ik kijk geen netflix dus kan er niet veel over mee praten alleen over wat het gezin hier verder kijkt en die ademen netflix haha. the order zijn ze ook mee begonnen in ieder geval https://lafamiliab.nl/

Plaats een reactie