Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Netflix favorieten: Kersteditie

Hoe deprimerend thuisblijven ook begint te klinken de laatste tijd (hello corona tijdperk), toch kan een avondje Netflixen net zo ontspannend zijn. En "hoera hoera" de kerstperiode is in zicht en brengt voor elk wat zoets.... oeps nu slaan we die twee Heiligen even door elkaar. Ja ik weet het we tellen met zijn allen veel te snel af naar Kerst maar het is dan ook zo'n magische tijd, niet?

Netflix speelt hier ook handig op in en gooit weldra zijn kerstassortiment in de strijd. Voor wie nu ook al wil wegdromen bij versierde kerstbomen, vrolijke sneeuwmannen en een kop warme chocolademelk voor de haard hier mijn To Do kerstaanbod:

Holidate online sedert 28 oktober 2020

The Princess Switch: Switched Again vanaf 19 november

De Familie Claus vanaf december

Jingle Jangle: A christmas journey vanaf 13 november

Operation Christmas Drop online sedert 5 november

The Christmas Chronicles (part 2) vanaf 25 november

Naast deze lading kerstfilms is er ook de romantische serie Dash & Lily van 8 seizoenen. Het verhaal speelt zich af te midden de kerstperiode in het bruisende New York City. 

Naar welke film/serie kijken jullie het meeste uit?

Naar overzicht blog

5 reacties

Saskia / iliveformydreams.com

Ik heb er al een aantal van gekeken. Lekker feel good :-)

Iris - Thebeautymagazine.nl

Ik heb vorig weekend Jingle Jangle gekeken en ik vond hem erg leuk!

Yaika Tak

Jaaa, ik ben zo dol op kerstfilms. Ik heb er dan ook al veel gezien van dit lijstje. Operation Christmas Drop vond ik persoonlijk heel leuk. Ook het tweede deel van de Princess Switch vond ik heel leuk!

Kattebelletjes Foto Pitoe

Oh super, de Princess Swith 2 staat deze week op het programma hier :-).

Jouvence

Ik heb nog geen een kerstfilm gekeken, maar hier staan er wel een aantal tussen die ik zou willen zien.

Wanda

Wij hebben nu toch maar Netflix genomen en ja, met kerst wil ik dolgraag Jingle Jangle zien, lijkt me een heerlijke kerstfilm, misschien meer een kinderfilm, maar ach, dat zijn vaak wel de leukste kerstfilms.

Kattebelletjes Foto Pitoe

Die zag ik hier ook al voorbijkomen en ziet er mij inderdaad ook wel een mooie uit!

Plaats een reactie