Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Goodiebox unboxing januari 2021

De Goodiebox voor februari is onderweg dus het is tijd om de januari editie te reviewen. The '...breathe out' box was gevuld met voedende en rustgevende producten waarmee je niemand anders dan jezelf kon verwennen. 

Voedende crème van VERSO

In de box ondermeer een sample van 15 ml van de voedende crème van Verso. Het fullsize product van 50 ml kost maar liefst €90. Vele beautybloggers spreken vol lof over dit merk dus ik was reuzebenieuwd naar de werking. 

Voedende crème van Verso

Deze crème is verrijkt met Niacinamide, een antioxidant die van nature in ons lichaam aanwezig is. Het stimuleert de celvernieuwing en zorgt voor een betere hydratatie van de huid. 

Verso refereert naar het omkeren van de tijd en het vertragen van het verouderingsproces. 

Bij het aanbrengen voelt de crème zeer licht aan waardoor het snel in de huid dringt. Ik gebruik de crème nu al enkele weken en merk toch dat mijn huid egaler toont en de poriën iets minder zichtbaar zijn. 

dr. Botanicals Cocoa Noir gezichtsserum

Het tweede product uit de box is een gezichtsserum van dr. Bontanicals met een hemelse kokosgeur. We ontvingen een sample van 15 ml waarbij de fullsize van 30 ml te koop is voor €108. Terug een product uit de hogere prijsklasse maar mijn persoonlijke favoriet uit deze box.

Gezichtsserum van dr. Botanicals

Ik ben geen zo'n fan van overdreven kunstmatige kokosgeuren maar deze is subtiel en zeker niet overheersend. Met het druppelsysteem kan je zeer zuinig en precies het product aanbrengen. 

De 3 natuurlijke ingrediënten (geraniumbloemolie, duindoorn vruchtenolie en neroli olie) hebben elk hun eigen taak. Ze zorgen voor een stevige, egale, gehydrateerde en soepele huid. Ik breng het product het liefst aan 's avonds voor het slapen. 

YA.BE gezichtsmasker

Ik heb ondertussen al meer gezichtsmaskers dan ik ooit kan aanbrengen dus ik ben zeer kritisch als het aankomt op gezichtsmaskers. Het masker, verrijkt met zonnebloemzaadolie, voedt en verzacht de huid. De winkelwaarde van deze tube komt neer op €20.

Gezichtsmasker van Ya.Be

Bij het aanbrengen merk je een subtiele geur wat ik wel kan waarderen. Ik moet wel een grote hoeveelheid aanbrengen vooraleer ik merk dat het product een goede dekking geeft. Een kwartiertje later voelt de huid inderdaad wel zacht aan maar ik mis wel het effect van het masker zelf op mijn huid. Ik kan intens genieten van maskers die de huid instant een verkwikkend gevoel geven. Het kon mij dus net niet overtuigen. 

Je kan ook luisteren naar een podcast terwijl je ontspant met het masker op maar ik raakte op één of andere manier niet op de website binnen. 

Gezichtsborstel van KARMAMEJU

Deze borstel heeft een waarde van €41 en is dus specifiek gericht op het borstelen van je gezicht. Deze borstel zou de bloedcirculatie stimuleren en je een natuurlijke facelift geven. Het klinkt allemaal heel veelbelovend maar terwijl ik mijn gezicht sta te borstelen denk ik vooral dat het eerder nutteloos is. Voor de beste resultaten raden ze een gebruik van 3-4 keer per week aan gedurende 2-3 minuten.

Gezichtsborstel van Karmameju

Ik moet mijzelf soms al slepen naar de badkamer om mijn gezicht te reinigen dus ik zie mezelf niet het borstelen nog eens erbovenop nemen. Heel veel respect voor diegenen die het wel trouw doen. Laat me even weten of het werkt 😁.

Body Cleanser van Terre De Mars

We zijn alweer bij het laatste product van de box aangekomen en dat is een body cleanser. Toen ik het las dacht ik... serieus een body cleanser? Moeten we naast het reinigen van ons gezicht nu ook nog eens specifiek ons lichaam reinigen. En met reinigen bedoel ik uiteraard niet gewoon wassen hé 🤣.

Body Cleanser van Terre de Mars

Zonder verwachtingen ging het product mee in de douche en ik moet zeggen het kon me bekoren. De lichte citrusgeuren geven een verkwikkend gevoel en nadien voelt mijn huid zo zuiver en schoon aan.

Enige nadeel vind ik persoonlijk de prijs. Deze tube van 150 ml komt neer op €19 en persoonlijk vind ik dat toch iets aan de hoge kant voor een product dat doucheschuim vervangt. 

Conclusie

Deze editie kon me zeker bekoren. Het gezichtsserum van dr. Botanicals is een echte topper en heeft een waarde van €54. Ik kende dr. Botanicals persoonlijk nog niet en ben echt wel benieuwd geworden naar dit merk. Daarnaast zal ik de gezichtscrème van Verso zeker verder gebruiken, net als de body cleanser van Terre de Mars. Het masker en de gezichtsborstel waren iets minder mijn ding maar daar maak ik dan wel weer iemand anders gelukkig mee. 

Kortingscode

Zelf ook nieuwsgierig geworden naar Goodiebox? Met Goodiebox krijg je maandelijks een assortiment aan beautyproducten bij jou in de bus. De prijs van de box is €19.95 maar de waarde van de box ligt zoveel hoger. Het is een leuke manier om nieuwe en kwalitatieve producten te leren kennen.

Met mijn link geniet je bovendien van €10 korting op jouw eerste box!

Naar overzicht blog

1 reactie

Heidi

Zit er nog goeie producten bij.

Kattebelletjes Foto Pitoe

Ja meestal wel leuke producten in de Goodiebox. Ben er wel zeer tevreden over.

Plaats een reactie