Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Goodiebox unboxing oktober 2021

Het was eventjes stil op vlak van de unboxings van mijn Goodiebox. De september editie was helaas een echte tegenvaller en ik had daarom ook besloten om de box te retourneren. Ik was duidelijk niet de enige want het regende teleurgestelde reacties op de sociale mediakanalen van Goodiebox. 
Gelukkig kon deze maand al terug wat goedmaken al was ik nog niet 100% enthousiast over deze box.

Het thema deze maand is "Stop Feeling Guilty" waarmee Goodiebox vrouwen wil aanmoedigen om los te laten wat anderen van hen vinden en te gaan leven zoals je dat zelf zou willen. De thema's op zich vind ik wel altijd leuk gevonden maar hebben niet echt iets te maken met de inhoud van de box. Persoonlijk zou ik het leuker vinden om bepaalde relevante thema's terug te vinden: een kersteditie, een Valentijnseditie, een groene box, een box met focus op make-up... . 

Maar goed, we gaan even verder met de inhoud van deze box:

Lash Extending Primer van Manna Kadar Beauty

Helaas kregen we met onze box een kaartje dat de Lash Extending Primer niet tijdig tot bij hen geraakt was waardoor de boxen zonder dit item verzonden werden. Ze beloven het product met een latere box mee te sturen.
In ruil zat er een Clear Brow Gel van MCo Beauty in de box met dezelfde waarde. 

Deze kleurloze wenkbrauwgel zorgt ervoor dat je wenkbrauwen mooi in vorm blijven gedurende de dag. Ik heb het nu al een aantal keer getest maar ik merk persoonlijk geen zo'n groot effect. Ik heb geen zware wenkbrauwen en werk ook graag met het wenkbrauwpoeder en borsteltje van MAC om mijn wenkbrauwen in vorm te brengen. 

Deze wenkbrauwgel heeft een waarde van €16.

Espresso Yourself Eyeshadow Palette van The Beauty Crop

Mijn favoriet van deze box is dit veelzijdige oogschaduwpallet. Er zijn in totaal 21 matte en glimmende bruintinten. Het zijn stuk voor stuk warme tinten waar je heel wat mooie combinaties mee kan maken. Daarenboven zit het pigment van alle kleuren zeer goed en blenden ze mooi samen. 

Een leuk feit is dat alle kleuren gemaakt zijn met koffie extract. Dit zou puffy ogen en rimpels verminderen. 

Dit oogschaduwpalet heeft een waarde van €25. 

Micro Biome Repair Mist van de_CURE

Deze gezichtsmist gebruik je als eerste stap in je gezichtsverzorgingsroute 's morgens. Het is een soort boost voor je gezicht met ondermeer Vitamine D, Shiitake paddenstoelen, en heel wat superfoods zoals gember en boerenkool. 

Ik heb het product nu eventjes gebruikt maar loop er niet echt wild van. Het product is eerder geurloos en ik merk ook niet echt merkbare verbetering aan mijn huid. Merk dan heel wat meer effect van mijn Minéral 89 booster van Vichy die mijn huid onmiddellijk verfrist na gebruik. 

We ontvingen een sample van 15 ml met een waarde van €23. 

223 Eyeshadow  Brush van Niré Beauty

Een mooie match met het oogschaduwpalet is dit oogschaduw borsteltje. Niré heeft keer op keer zeer kwalitatieve kwasten dus hier ben ik altijd zeer tevreden mee.
De haren zijn lekker zacht en de kwast is ook ideaal om de kleuren te blenden.

Deze oogschaduwkwast heeft een waarde van €8.

Sleep Mask Tan Retinol van James Read

Als laatste product in de box hebben we een gezichtsmasker die niet alleen de huid gaat verzorgen maar ook een subtiel bruin kleurtje geeft. 
Het product is verrijkt met retinol, oftewel vitamine A, wat fijne lijntjes en rimpels vermindert. 

Ik heb zelf een vrij bleke huid dus bij mij was het effect iets minder subtiel. Ik zou het persoonlijk dus eerder in het voorjaar en de lenteperiode gebruiken 😎.

In de box zat een sample van 25ml met een waarde van €17.

Deze maand kregen we een box met een winkelwaarde van €89.50.

Een uitschieter deze maand was het oogschaduwpallet. De oogschaduwkwast kan ik zeker ook altijd goed gebruiken. De overige producten liggen mij persoonlijk net iets minder. 

Ik heb ook de Goodiebox adventskalender die onderweg is waar ik heel benieuwd naar ben. Ik hoop dat er niet teveel items in terug te vinden zijn die reeds in eerdere boxen voorbijkwamen. Zo had Goodiebox ook een Christmas Edition waar naar mijn mening toch een aantal items inzaten uit voorgaande boxen. Persoonlijk vind ik dit wel een gemiste kans, zeker voor een Christmas Edition. 

Kortingscode

Zelf ook nieuwsgierig geworden naar Goodiebox? Met Goodiebox krijg je maandelijks een assortiment aan beautyproducten bij jou in de bus. De prijs van de box is €24.95 maar de waarde van de box ligt zoveel hoger. Het is een leuke manier om nieuwe en kwalitatieve producten te leren kennen.

Met mijn link geniet je bovendien van €10 korting op jouw eerste box!

Naar overzicht blog

Plaats een reactie