Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Goodiebox unboxing juni 2021

De Goodiebox van juli liet eventjes op zich wachten dus komt de update voor juni wat later dan verwacht. 

The 'Get Naked' box wil haar leden tonen dat ze geweldig en mooi zijn met alle kleine imperfecties. Maar liefst 83% van alle vrouwen is namelijk ontevreden over haar lichaam en ik moet zeggen dat ik mij hier meer dan voldoende schuldig aan maak. 

Detox Body Jelly van Evoluderm - full-size 200 ml met een winkelwaarde van €5.50

Deze verkoelende bodylotion met kokoswater en groene thee hydrateert en voedt de huid. In vergelijking met veel andere bodylotions is de textuur zeer licht en niet kleverig. Hierdoor is hij zeer praktisch als je snel de huid wil hydrateren voor het aankleden. Je moet wel fan zijn van de kokosgeur want die is zeer sterk aanwezig. 

Detox Body Jelly van Evoluderm

Dagcrème van Ronsbol - full-size 50 ml met een winkelwaarde van €22.70

Een dagcrème is een must in een gelaatsverzorging en ik ben zeker fan van een SPF in een dagcrème. Jammer genoeg gaat het hier over een SPF van 15 dus zeker niet voldoende om een goede zonnebescherming te bieden in volle zomer. 
De crème is geurloos en trekt vrij snel in desondanks de iets dikkere textuur. 

Dagcrème met SPF 15 van Ronsbol

Facial Ice Roller van Tromborg - Winkelwaarde €25

Ik moet zeggen dat ik niet zo'n fan ben van stenen of rollers en dergelijke in mijn gelaatsroutine. Deze kon mij echter wel nog verrassen. De Facial Ice Roller voelt zeer verkoelend aan, zeker als je hem voordien minstens 15 minuten in de koelkast hebt gestopt. Ik gebruik hem voornamelijk bij warme zomerdagen of 's morgens om die wallen wat te kalmeren. 

Bij dagelijks gebruik stimuleert het de bloedcirculatie en verbetert het de elasticiteit van de huid maar daar heb ik dan wel terug twijfels over. Op dit moment doet hij dus vooral dienst als verkoeling. 

Boob Mask van Miqura - Winkelwaarde €9

Goodiebox kon al vaak verrassen met allerlei maskertjes en ditmaal hebben ze zichzelf overtroffen. Een masker specifiek voor de borsten en met name om de huid van de borsten te verstevigen en te hydrateren. 

Boob Mask van Miqura

Ik heb het masker uiteraard even getest maar echt praktisch vind ik het niet. Ik heb dan eerder de voorkeur voor een verstevigende crème in tube dan het gedoe met dit masker. Een masker kost ook €9 wat niet echt goedkoop is, zeker als je het vaker wil gaan gebruiken. Van eenmalig gebruik heb ik nu ook geen fantastische resultaten gemerkt  😀.

Rescue Me haarmasker van Lavish Care - full-size 100 ml met een winkelwaarde van €10

Onze haren krijgen heel wat te verduren en het mijne vooral 😛. Kleurbehandelingen en regelmatig gebruik van een stijltang zijn niet bepaald de beste vriendjes van mijn kapsel dus ik zorg steeds voor goede verzorgingsproducten. 


Het Rescue Me haarmasker zit vol voedende ingrediënten die de coupe verzachten en hydrateren. De geur doet me denken aan die Jellybeans wat overheerlijk is. Na gebruik voelt mijn haar heerlijk zacht aan. 

Vitamine C serum van Ecooking - sample 10 ml met een winkelwaarde van €26

Ondertussen kregen we al talrijke serums, gezichtsmaskers of oliën voor het gezicht. Ik ben dus vrij kieskeurig geworden op dat vlak. Ecooking gaat prat op de hoge dosis Vitamine C in zijn serum wat helpt bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken.  Benieuwd of dit serum zijn beloftes zal waarmaken.

Vitamine C serum van Ecooking


Een full-size van 20ml heeft een winkelwaarde van €52 wat behoorlijk hoog ligt. De verpakking oogt ook wel high-end en het donkere flesje helpt bij het behouden van de werking van de Vitamine C. Ook het pompje is praktisch in gebruik waardoor je heel goed kan doseren. 

De producten van deze maand konden me wel bekoren. Het haarmasker gebruik ik zeer frequent net als de Detox Body Jelly. De Facial Ice Roller haal ik boven bij de wat kortere nachten en ik ben nu ook gestart met het wat vaker smeren van het Vitamine C serum om de effecten op lange termijn te beoordelen. Al bij al toch een mooie waarde. Ik hoop bij volgende boxen toch ook op wat meer make-up producten en wat minder gezichtsserums 😅.

Kortingscode

Zelf ook nieuwsgierig geworden naar Goodiebox? Met Goodiebox krijg je maandelijks een assortiment aan beautyproducten bij jou in de bus. De prijs van de box is €24.95 maar de waarde van de box ligt zoveel hoger. Het is een leuke manier om nieuwe en kwalitatieve producten te leren kennen.

Met mijn link geniet je bovendien van €10 korting op jouw eerste box!

Naar overzicht blog

Plaats een reactie