Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Goodiebox unboxing juli 2021

Mijn excuses voor de wat latere update maar met de vakantieperiode was de box voor augustus vrij laat. Ik kon hem ook niet onmiddellijk oppikken omdat we toen zelf met vakantie waren. Ondertussen heb ik de producten voor augustus al gewikt en gewogen dus hier volgt weldra nog een update. 

The 'Happy Moments' box is er eentje waar iedereen wel wat nood aan heeft. Ik hoor het nu heel vaak dat mensen nood hebben aan wat warmte en zon, na de toch wel miserabele zomer dit jaar. Maar die Happy Moments kan je ook terugvinden in kleine dingen zoals een leuk liedje op de radio of een vriendelijke glimlach van een voorbijganger. 

Goodiebox wou haar leden verwennen met een extra klein "Happy Moment" en stopte deze maand een extra cadeautje in de box. Er waren verschillende producten en in mijn box zat de blush van Bellapierre. Ik had dit item al eens ontvangen in een vorige box dus kon er iemand anders gelukkig mee maken.

Looking Super Juicy Nail Polish van Nails Inc.

Terwijl ik deze blogpost typ heb ik deze super leuke nagellak in kleurtje Watermelon Pink op. Volgens de beschrijving ruikt deze nagellak ook echt naar watermeloen. Ik ben sowieso wel fan van de geur van nagellak maar kan er geen watermeloen in herkennen ðŸ˜„.

Het kleurtje is heerlijk zomers en de kwast is gebruiksvriendelijk. Ik geef altijd de voorkeur aan wat bredere kwasten zodat je in één beweging de volledige nagel kan bedekken. De lak blijft ook lang mooi mits gebruik van een base- en topcoat. 

Full size met een winkelwaarde van €11

Everyday Vacay Coconut Lip Oil

Een lipgloss zonder de nadelen van een lipgloss. Deze Lip Oil creëert glanzende lippen zonder dat ze plakkerig worden. Door de unieke mix van voedende kokos-, jojoba- en avocado-olie krijg je heerlijk zachte lippen. 

Ik gebruik deze graag in combinatie met een lipscrub. Ze heeft een subtiele kokosgeur en is inderdaad niet kleverig. Als lip gloss vind ik de structuur net iets te dik dus ik gebruik ze eerder om de lippen te verzorgen. 

Full size met een winkelwaarde van €15.50

Vitamin D Barrier Drops van de_CURE

Vitamine D blijkt het toverwoord in verzorgingsproducten en ook deze van de_CURE bevat een hoog gehalte vitamine D. Het versterkt de natuurlijke barrière van de huid, bouwt veerkracht op en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en stressvolle omstandigheden.

Het product is zeer licht en smeert zeer makkelijk uit. Het serum wordt ook vrij snel opgenomen. Na gebruik merk je wel dat de huid zacht aanvoelt. Ik heb het product nog niet zoveel getest omdat we de laatste boxen overladen werden met serums en crèmes. Zo ben ik nog altijd grote fan van het serum van Huyghens uit de box van april. Die heb ik bijna opgemaakt dus dan is er ruimte voor een nieuwe ðŸ˜‚.

Sample van 7 ml met een winkelwaarde van €33 - full size heeft een winkelwaarde van €85 voor 30 ml

Woman Shaving Gel van ShaveSafe

Een leuke afwisseling deze maand want voor de eerste maal kregen we een scheergel in de box. Die kwam eigenlijk zeer goed van pas want ik nam altijd stiekem die van mijn vriend. 

Zoals de naam zelf zegt is het een soort gel, maar vrij van parabenen en kleurstoffen waardoor je geen last krijgt van irritaties. Na het gebruik voelt mijn huid ook zeer zacht aan en heb ik geen last van ingegroeide haartjes. Zeker een blijvertje! Al schrik ik wel van de hoge aankoopprijs. 

Full size met een winkelwaarde van €17.30

Brighten Orange Vitamin C Body Lotion van Naobay

Terug een bodylotion... ik merk dat het moeilijker en moeilijker begint te worden om me te verrassen met vernieuwende inhoud. Deze bodylotion is verrijkt met vitamine C en natuurlijke avocado- en olijfolie.

De geur is heerlijk fruitig met een subtiele sinaasappelgeur maar de textuur is voor mij veel te dik. Het vraagt toch even werk om het product voldoende in te smeren en dan heb ik net iets betere producten in mijn kast. Als je de huid eens intensief wil verzorgen en je hebt er ook wat tijd voor dan is het zeker wel een aanrader. 

Full size met een winkelwaarde van €15

Dry Shampoo Tropical van Batiste

Toch wel een gekende naam binnen het segment van de droogshampoos. 
Deze geeft een heerlijke geur die ik doorheen de dag blijf ruiken. Je kan het vergelijken met fris gewassen haar, zalig!

Alhoewel het velen lukt, eindig ik toch altijd met een soort witte waas op mijn haren waardoor ze er doffer gaan uitzien. Ik merk ook dat het roos in mijn haren gaat verergeren. Net omwille van die reden probeer ik het gebruik van droogshampoo toch te beperken. Wel handig product om tussendoor de pony op te frissen. 

Full size met een winkelwaarde van €5.59

Deze maand kregen we een box met een winkelwaarde van €97.39 waarbij ik me wel wat vragen stel bij de Vitamin D Drops van de_CURE. De full size van 30 ml heeft een winkelwaarde van €85 terwijl onze sample in de box van 7 ml een winkelwaarde opgeplakt krijgt van €33. 

Deze box kon mij zeker bekoren. Er zat een mooie variatie in van lichaamsverzorging, gezichtsverzorging, make-up en haarverzorging. Er was niet echt een product waarvan ik dacht: "wauw, dit kan ik totaal niet gebruiken."

Kortingscode

Zelf ook nieuwsgierig geworden naar Goodiebox? Met Goodiebox krijg je maandelijks een assortiment aan beautyproducten bij jou in de bus. De prijs van de box is €24.95 maar de waarde van de box ligt zoveel hoger. Het is een leuke manier om nieuwe en kwalitatieve producten te leren kennen.

Met mijn link geniet je bovendien van €10 korting op jouw eerste box!

Naar overzicht blog

Plaats een reactie