Logo Kattebelletjes
Food & Lifestyle Blogger

Nieuw lekker adresje: de 'H'eerlyckheid in Ieper

Om de zoveel tijd ga ik met mijn vroegere collega's er even tussenuit om wat bij te kletsen. Deze avond belanden we in dit relatief nieuw adresje op een boogscheut van de Grote Markt. 
De sympathieke Ellen begroet ons en neemt ons mee naar de tafel. Het interieur straalt echt gezelligheid uit waardoor de sfeer onmiddellijk goed zit.

Op de kaart staan enkele klassiekers zoals lasagne, spaghetti, steak... maar er is ook een aparte kaart met suggesties. Ik besluit hieruit mijn keuze te nemen en ga voor de kip in lichte gele curry met lentegroenten, appel en cider. 

Het gerecht ziet er zeer fris en kleurrijk uit. De verschillende lentegroentjes geven een mooie toets aan het bordje. De smaak is ook zeer goed. Gelukkig is de curry niet te overheersend. Hierbij krijgen we ook een schoteltje met frietjes. Hier had ik het ook leuk gevonden om te kunnen kiezen voor pasta of rijst. 

Nadien besluiten we nog te gaan voor een verse thee als afsluiter. De desserts zien er nochtans overheerlijk uit maar ik kan me nog net bedwingen ðŸ˜‰.

Wat me onmiddellijk opvalt is de presentatie. Zo leuk met de timer die aangeeft wanneer de thee perfect op smaak is. Gelukkig kan ik ook genieten van een stukje zoet want bij de thee ligt een heerlijk stukje chocoladecake/brownie. Ik giet mijn zakje honing leeg in mijn glas thee en geniet van het aroma dat opstijgt uit het glas. Enig minpuntje is hier misschien dat het glas niet dubbelzijdig is en dus behoorlijk heet is. Je moet dus wel even wachten tot het glas wat afgekoeld is. 

We sluiten deze gezellige avond dan ook af met een goed gevoel en ik ben dan ook zeer blij dat ik dit nieuw adresje aan jullie kan aanraden! Prijs/kwaliteit een topper, zeer gezellig en vriendelijk onthaal.

Zelf even ontdekken?

Naar overzicht blog

Plaats een reactie